Beauty

Produse dermatocosmetice de la Eladerm

aprilie 20, 2018

Pe parcursul anilor am folosit tot felul de produse pentru îngrijirea tenului, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar niciodată nu m-a interesat ce ingrediente conțin acestea, aplicam cam orice pe față, crema hrănitoare să fie.

Ei bine, odată cu trecerea anilor am realizat că greșeală mai mare ca asta nu am putut face. Cum din greșeli învățam, în ziua de azi am foarte mare grijă la produsele pe care le aplic pe ten, în primul rând nu aplic niciodată produse care nu sunt potrivite tenului meu sau conțin ingrediente dăunătoare.

După cum probabil știți, eu susțin brandurile românești care au decis să-și desfășoare activitatea în România și nu în străinătate. Nu este nimic rău în faptul că aleg să-și vândă produsele și în Europa, doar să fabrice produsele pe teritoriul României. Dacă nu noi susținem și promovăm țara noastră, atunci cine să o facă?

Acestea fiind spuse, astăzi vreau să vă vorbesc despre un brand românesc pe care l-am descoperit recent cu ajutorul rețelei de socializare. Brandul se numește Eladerm și comercializează produse dermatocosmetice fabricate în România.

Având posibilitatea de a-mi alege produsul ideal pentru tenul meu, am decis să aleg tratamentul Anti Sebum pentru seboree. După cum îi spune și numele, crema este destinată persoanelor cu tenul gras, care au mare nevoie de un produs care să reducă excesul de sebum și să ajute la micșorarea porilor.

Cremă Anti Sebum Eladerm

Dacă și tu te numeri printre persoanele cu tenul gras știi cât de enervat poate fi ca tenul tău să lucească ca un beculeț de crăciun. Sincer, am avut multe așteptări de la crema acesta și pot spune că nu m-a dezamăgit deloc.

În primul rând rezultatele au început să apăra încă de la primele utilizări. Tenul meu este vizibil mai hidratat, cu un aspect matifiant. Poate fi folosită cu ușurință și ca bază de machiaj. Totuși, trebuie să avem grijă la cantitatea de produs pe care o aplicăm pe ten. Crema se aplică într-un strat foarte subțire dimineață și seara, pe tenul curat.

Textura este ușor lichidă, se absoarbe rapid în piele și are un miros tare plăcut, de plante. De-obicei evit produsele care conțin parfum, dar această cremă are un parfum proaspăt, miroase a natură. Mă duce cu gândul la copilărie când mergem cu familia pe deal, să facem grătar și să petrecem timp împreună.

Recomand crema Anti Sebum deoarece ajută tenul în profunzime, nu doar la suprafață. Este un produs care nu blochează porii, reduce secreția glandelor sebacee încă de la primele utilizări, iar tenul capătă un aspect uniform și radiant.

Următorul produs a prezentat un mare interes pentru mine deoarece nu conține parabeni sau coloranți. Mereu am avut o problemă cu apele micelare, fie îmi usca tenul excesiv, fie îmi apărea iritații.

Micelium este un produs menit să curețe tenul de impuritățile pe care le acumulăm pe parcursul unei zile. Tenul trebuie demachiat indiferent dacă folosim produse de make up. Unde crezi să se duce praful și impuritățile din aer? Ai ghicit, la tine pe față, motiv pentru care tenul trebuie demachiat în fiecare zi.

Loțiune Micelară Micelium – Eladerm

Aplic o cantitate mică de produs pe o dischetă din bumbac după care îmi masez ușor tenul. Nu-l agresez deloc, pur și simplu prin mișcări circulare îndepărtez impuritățile, chiar și machiajul rezistent la apă.

Produsul are un parfum plăcut, de primăvară. Printre ingredientele sale principale se află și Alantoină. Această substanță naturală este folosită în produsele dermatocosmetice, având numeroase beneficii asupra tenului( antiiritant, calmant, cicatrizant, antiinflamator și epitelizant).

Toate produsele dermatocosmetice sunt naturale și testate clinic. Un alt aspect important este prețul, deoarece este accesibil oricărei persoane.

Pentru orice nelămurire ați avea nu ezitați să contactați echipa Eladerm care se ocupă de vânzarea produselor.

Date de contact Eladerm:

Telefon: 0741045150

E-mail: contact@eladerm.ro

Site: https://www.eladerm.ro

 

 

 

 

You Might Also Like