Lifestyle

Promovează-ți inteligent afacerea pe platforma Ghindoc.ro

noiembrie 25, 2019
Cele mai bune servicii destinate copiilor

Cele mai bune servicii destinate copiilor

Nu cred că există părinte care să nu își dorescă tot ce este mai bun pentru copilul lui. După cum probabil bine știi, copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri materiale, ci de implicarea părinților în creștera și educarea lor.

Dacă în trecut nu aveam acces la prea multe informații, în ziua de azi este foarte ușor să aflii cât mai multe detalii despre grădinițe particulare, after-school, centre de babysitting, petreceri pentru copii, locuri de joacă, centre de celule stem, fotografi profesioniști care organizează ședințe foto pentru copii în studio sau în aer liber, prin intermediul platformei online Ghindoc.ro.

Despre platforma Ghindoc.ro

Ghindoc.ro este o platforma de promovare online unde firmele își pot promova serviciile destinate copiilor, părinților sau viitorilor părinți din București. Spre exemplu, dacă ai un centru de babysitting dar lumea încă nu a aflat despre afacerea ta, te poți înscrie cu încredere pe platforma Ghindoc.ro.

Una dintre cele mai bune metode prin care poți accelera creșterea afacerii tale este dacă te înscrii pe o platformă de promovare. Este simplu și ușor să te înregistrezi, iar costul lunar este nesemnificativ. Pentru o sumă mică de bani, vizitatorii care accesază pagina ta pot deveni rapid clienții tăi.

Iată câteva motive pentru care merită să-ți înscrii afacerea pe platforma Ghindoc.ro

 – fiecare firmă înscrisă va avea o pagină dedicată afacerii sale.;

 – îți poți expune produsele și serviciile așa cum dorești, inclusiv cu fotografii sau video-uri;

 – ai posibilitatea să crești notoritatea brandului tău:

poți posta oricând dorești anunțuri sau oferte speciale;

 – aflii mai multe informații despre clienții potențiali interacționând cu fiecare dintre ei;

 – îți mărești baza de clienți;

 – vei putea primi recenzii și recomandări de la clienți;

 – ești promovat eficient pe social media;

 – platforma Ghindoc.ro va posta articole de tip adertorial către afacerea ta;

 – ai posibilitatea să lucrezi alături de o echipă dedicată și pasionată de performanță.

Nu te-am convins încă să-ți înscrii afacerea dedicată părinților din București pe platforma online Ghindoc.ro? Îți mai spun doar că în prezent ei sunt vizitați zilnic pe site de mii de părinți, pe pagina de Facebook au peste peste 32.000 de urmăritori, iar pe contul de Instagram au peste 4.500 de urmăritori.

În cel mai scurt timp s-au abonat peste 1000 de persoane la newsletter-ul lor.

Cine se poate înscrie pe platforma Ghindoc.ro?

Toate tipurile de afaceri sunt binevenite atât timp cât oferă servicii destinate copiilor, părinților sau viitorilor părinți. Un lucru foarte important este ca afacerea ta să își desfășoare activitatea în București.

Dacă nu te descurci să-ți întregistrezi singur afacarea pe platformă vei primi ajutor din partea echipei Ghindoc.ro. Am văzut că în acest moment oferă un bonus de bun-venit oricărei afaceri noi înscrise pe platforma lor online.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply