banc_de_lucru

Alege un banc de lucru de calitate premium pentru atelierul tau!

In prezent, un banc de lucru este acea piesa de mobilier absolut necesara in orice atelier sau spatiu in care se lucreaza cu sau se manevreaza diverse unelte. La Viamond poti intalni o gama diversa de tipuri de banc de lucru, fiecare adaptat unei anumite munci intreprinse.

Astfel, pentru cei care practica lucrul manual sau asistat de diverse instrumente, un banc de lucru le ofera atat o suprafata stabila, cat si spatiu de depozitare pentru aparate si unelte. De exemplu, poti opta pentru un banc de lucru de la Viamond, care poate veni in diverse forme si cu o multitudine de dotari, fiind adaptat perfect nevoilor muncitorului.

Putem face distinctia dintre un banc de lucru simplu, care dispune de o suprafata neteda, sau de un banc de lucru specializat, care are un design care il transforma intr-o unealta propriu-zisa! Si dimensiunea unui banc de lucru poate varia foarte mult, in functie de nevoi.

Astfel, pentru un bijutier, de exemplu, un banc de lucru de mici dimensiuni este ideal, insa pentru un tamplar, care are nevoie de mai mult spatiu pentru lucru, va trebui un banc de dimensiuni mai mari. Ce diferentiaza insa bancurile de lucru si ce considerente sunt respectate?

Pentru inceput, va trebui sa acordam o atentie deosebita inaltimii unui banc de lucru. Astfel, se va tine cont daca munca se face stand in picioare sau stand jos. Apoi, va trebui sa luam in calcul si spatiul destinat depozitarii.

Daca tipul de munca presupune folosirea unui instrumentar divers, vei dori sa ai la indemana tot spatiul necesar stocarii aparatelor sau uneltelor. Nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere si sistemul de prindere prezent, astfel incat materialele sau obiectele sa poata fi fixate pe bancul de lucru in timpul productiei.

Un alt considerent este materialul de fabricatie al unui banc de lucru. Poti intalni astfel bancuri confectionate din metal, din lemn sau chiar din plastic, precum si diverse combinatii. Indiferent de alegerea facuta, ia in calcul faptul ca un banc de lucru eficient trebuie sa fie cat mai practic si cat mai solid, in functie de activitatea prestata.

Nu uita sa respecti si siguranta la locul de munca. Alaturi de stabilitate si rezistenta, un banc de lucru trebuie sa corespunda standardelor de fabricatie ISO 9001:2000 si acreditat de catre organismele internationale. Pentru a elimina din start orice risc, alege un banc de lucru care a beneficiat de un proces de vopsire electrostatica, prin pulverizare.

La Viamond.ro poti intalni o varietate deosebita de bancuri de lucru, simple, cu un sertar sau mai multe. De asemenea, daca dispui de unelte inalte, care ocupa mult spatiu, poti alege un banc de lucru cu sertar si dulapior. Tot in aceasta categorie de produse poti intalni si carucioare pentru scule, foarte la indemana in anumite domenii de activitate.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege un banc de lucru de cea mai buna calitate, care beneficiaza de un pret avantajos. Vino la Viamond.ro si bucura-te de produse dedicate specialistilor, cu o durabilitate crescuta si utilitate incontestabila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *