Descopera 5 modele de lavoare baie pe care le poti incorpora in baia ta

Timpul petrecut in baie nu mai este de mult ce a fost. Baia este un loc destinat relaxarii dupa o zi lunga si stresanta, este un loc in care te inconjori de tot confortul posibil si de elemente sofisticate si inovatoare. Mai ales in ceea ce priveste obiectele sanitare utilizate in baie, este esential sa faci alegerile corecte. 

Unul dintre cele mai esentiale obiecte sanitare este lavoarul dar, si in aceasta privinta exista numeroase optiuni din care sa poti alege ceva potrivit pentru baia ta. Oare sa alegi un lavoar baie cu piedestal sau unul suspendat? Sa fie unul cu blat integrat? Cu siguranta, intrebarile sunt multe si, daca doresti sa faci alegerea cea mai buna atunci este nevoie sa cunosti cateva informatii esentiale despre cele mai populare modele existente pe piata. 

Lavoar cu piedestal, potrivite pentru baile de dimensiuni mici

Pentru o baie mica unde fiecare centimetru de spatiu conteaza, un lavoar baie cu piedestal reprezinta alegerea corecta. Dezavantajul unui astfel de model este ca va lipsi spatiul de depozitare de dedesubt si nu are blat. Acest neajuns poate sa fie rezolvat cu usurinta daca vei adauga un mic dulap pentru produse cosmetice sau medicamente langa piedestalul chiuvetei. 

Lavoar suspendat, pentru mai multa economie de spatiu

Aceasta chiuveta de baie montata pe perete, denumita lavoar baie suspendat, este o alta optiune care se potriveste de minune in baile mici. In plus, poate completa cu succes un design modern si minimalist. Poate sa fie o optiune foarte buna si pentru baile generoase ca dimensiune intrucat pot sa creeze un spatiu incantator si primitor. 

Lavoar baie pe consola

Acest model este similar cu cel suspendat, exceptie facand faptul ca este sustinut si de cele doua picioare ale consolei. Poti opta pentru un model care are inclus si un raft care se poate utiliza drept spatiu de depozitare pentru diverse obiecte. 

Modelul nu dispune de un dulap dedesubt, asadar nu este o alegere buna pentru o familie numeroasa dar prezenta rafturilor poate sa mai salveze din acest neajuns. Cel mai mare avantaj este ca se intretine foarte usor. 

Lavoar baie cu blat integrat

Acest tip de lavoar combina blatul si cuva intr-o singura piesa. Are un design practic, se curata usor si ofera coerenta intregii amenajari interioare. 

Lavoar cu montare pe blat 

Este un model de chiuveta moderna si eleganta ce permite un spatiu generos de depozitare. Se monteaza foarte usor dar singurul dezavantaj il poate consitui faptul ca marginile lavoarului sunt expuse si astfel exista riscul de a se produce fisuri. Din acest considerent poate sa fie o alegere mai putin buna pentru familiile cu copii. 

Lavoar baie cu montare in blat 

Este un model de lavoar baie care este asemanator cu lavoarul cu montare pe blat. Avantajul acestui model de lavoar baie este acela ca se creeaza o suprafata utila in jurul lavoarului. In plus, este un model de lavoar baie care se potriveste foarte bine sa fie montat si in baile care sunt utilizate si de cei mici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *