Puncte Shein: Ce sunt ele și cum să le obții

Dacă ești un fan al shopping-ului online și îți place cumperi haine, accesorii și cosmetice ieftine, este posibil să fi auzit de Shein. Compania a fost fondată în 2008 în China și a câștigat rapid popularitate în întreaga lume datorită prețurilor accesibile și a unei game variate de produse.

Ce sunt punctele Shein?

Punctele Shein sunt o formă de recompensă oferită clienților care fac cumpărături pe site-ul Shein. Acestea sunt acordate pentru diferite acțiuni. Odată ce ai câștigat puncte, acestea pot fi utilizate pentru a obține reduceri la cumpărături ulterioare sau pentru alte beneficii, cum ar fi transport gratuit.

Cum să câștigi puncte Shein

Fie că ești un client fidel sau că abia ai descoperit acest magazin online, poți acumula puncte cu ușurință folosind câteva trucuri și metode simple.

Iată câteva sfaturi pentru a câștiga puncte Shein și a beneficia la maxim de această oportunitate:

1. Primești puncte dacă îți confirmi adresa de e-mail

Pe site-ul Shein, poți primi 100 de puncte (1 punct = 0.01 USD) în schimbul confirmării adresei de e-mail. Procedura este simplă și poate fi urmată în câțiva pași:

 1. Accesează contul tău Shein.
 2. În partea de sus a paginii, dă clic pe „Puncte”.
 3. În secțiunea „Câștigă Puncte”, dă clic pe „Confirmă adresa de e-mail”.
 4. Introdu adresa ta de e-mail și dă clic pe butonul „Trimite codul de verificare”.
 5. Verifică adresa de e-mail și caută mesajul de confirmare de la Shein. Poate dura câteva minute până când vei primi e-mailul.
 6. Deschide e-mailul și dă clic pe link-ul de confirmare din mesaj.

2. Conectează-te zilnic în aplicație pentru a câștiga mai multe puncte

Conectarea zilnică la aplicația Shein este o strategie simplă și eficientă pentru a câștiga puncte suplimentare. Apoi, încearcă să fii consecvent în a te conecta la aplicație în fiecare zi, deoarece aceasta îți va oferi puncte bonus prin intermediul programului său de loialitate.

 1. Accesează contul tău Shein.
 2. În partea de sus a paginii, dă clic pe „Puncte”.
 3. Următorul pas este să dai pe Go Check in.
 4. În prima zi vei primi 1 punct, a doua zi 2 puncte și așa mai departe.

3. Obține puncte prin participarea la concursuri de ținute

În fiecare săptămână, Shein organizează concursuri pe diverse teme de modă. Participanții trebuie să creeze o ținută completă, folosind articole disponibile în magazinul Shein. În funcție de concurs, vor fi alese între 10 și 30 de ținute câștigătoare. Fiecare câștigător poate câștiga între 100 și 1000 de puncte, în funcție de locul ocupat în clasament.

 1. Accesează contul tău Shein.
 2. În partea de sus a paginii, dă clic pe „Puncte”.
 3. Creează o ținută completă în funcție de tema impusă.
 4. Postează și adună like-uri.
 5. Și tu la rândul tău poți aprecia alte poze din concurs.

4. Cumpărături frecvente

Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât vei acumula mai multe puncte. Shein oferă puncte în funcție de valoarea comenzii tale, iar acestea pot varia de la 1 punct pentru fiecare 100 de lei cheltuiți până la 100 de puncte pentru fiecare 1000 de lei cheltuiți.

5. Recenzii

Scrierea de recenzii sincere și detaliate despre produsele pe care le-ai achiziționat te poate ajuta să câștigi puncte suplimentare. Când postezi o recenzie, asigură-te că îți exprimi opinia în mod clar și sincer și oferă detalii despre experiența ta cu produsul. Un alt beneficiu este că dacă un utilizator consideră review-ul tău util și dă like, vei primi puncte.

6. Fotografii 

 • Dacă încarci fotografii cu produsele pe care le-ai achiziționat, poți primi puncte bonus. Asigură-te că pozele sunt de calitate și prezintă produsul într-o lumină bună, iar videoclipurile sunt clare și bine montate.

7. Postează poze 

Postează poze cu produse cumpărate de pe shein integrate într-o ținută, sau ce poză dorești și primești 5 puncte. Ai dreptul să postezi două poze pe zi, deci 10 puncte în total.

8. Intra live pe Shein și câștigă puncte

Programul „Intra live pe Shein și câștigă puncte” este o promoție pe care Shein o organizează ocazional. Această promoție le oferă utilizatorilor oportunitatea de a câștiga puncte bonus participând la diferite activități sau jocuri în timpul transmisiunilor live de pe aplicația Shein.

Pentru a câștiga puncte bonus, ar trebui să faci următoarele:

 1. Accesează Transmisiunile Live: Deschide aplicația Shein și verifică secțiunea „Live” pentru a vedea dacă sunt disponibile transmisiuni live.
 2. Participă la Activități sau Jocuri: În timpul transmisiunilor live, moderatorii pot organiza diferite activități sau jocuri în care poți participa pentru a câștiga puncte bonus. Acestea pot include răspunderea la întrebări, urmărirea anumitor instrucțiuni sau chiar participarea la concursuri de dans, mode și alte activități distractive.
 3. Câștigă Puncte Bonus: Dacă ai reușit să completezi cu succes activitățile sau jocurile, vei câștiga puncte bonus care vor fi adăugate automat în contul tău Shein.

Este important să ții cont de faptul că promoțiile și activitățile pot varia în funcție de oraș și de perioada de timp, așa că te sfătuiesc să verifici în mod regulat aplicația Shein pentru a fi la curent cu toate promoțiile și ofertele disponibile în zona ta.

9. Participă la sondajele Shein

Participarea la sondaje este o modalitate excelentă de a obține puncte suplimentare și chiar reduceri pe care să le folosești la cumpărături ulterioare. Nu uita să verifici în mod regulat „Centrul de sondaj” din contul tău Shein pentru a fi la curent cu sondajele disponibile și pentru a câștiga puncte suplimentare și alte beneficii.

Punctele Shein sunt o modalitate excelentă de a economisi bani și de a beneficia de alte avantaje atunci când faci cumpărături pe site-ul Shein. Utilizând aceste sfaturi, poți câștiga mai multe puncte și le poți folosi în mod strategic pentru a economisi mai mult și a obține cele mai bune oferte.

Vezi și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *