Home&Decor

Rafturi pentru magazine și pentru birou

aprilie 23, 2021
Rafturi pentru magazine

La rafturionline.ro poți obține sisteme de rafturi metalice în toate dimensiunile posibile pentru birouri, depozite, magazine, hale industriale sau pentru cămara de acasă etc. Fie că sunt sisteme de conectare, sisteme de șuruburi sau combinații de șuruburi – vei găsi rafturile metalice potrivite pentru tine. Acordă o mare importanță calității ridicate în ceea ce privește materialul, stabilitatea și o capacitate mare de încărcare, precum și un raport preț-performanță imbatabil. Lungimile, lățimile și înălțimile raftului pot fi completate și extinse individual. Rafturile sunt ușor de reglat și pot fi împărțite în fixe și mobile. 

Rafturi metalice pentru magazin

Rafturile metalice de perete sau gondolele reprezintă cea mai înaltă calitate în amenajarea magazinelor. Numeroasele componente ale raftului sunt fabricate cu cea mai mare grijă. Manopera de înaltă calitate se plătește nu numai atunci când vine vorba de asamblarea ușoară sau de schimbarea gamei. Durabilitatea suprafețelor acoperite cu pulbere rezistentă le face să fie potrivite pentru utilizarea zilnică. Rafturile metalice pentru amenajările magazinului tău s-au dovedit a fi practice de zeci de ani. De asemenea, aceste rafturi metalice pot fi extinse, chiar și după mulți ani. Rafturile clasice pentru magazine au trecut de mult testul timpului și s-au dovedit a fi cele mai eficiente, mai ales că pot fi extinse. Dacă vrei să-ți mărești magazinul, poți amplasa rafturi metalice suplimentare.

Asamblarea componentelor raftului se bazează pe principiul modular, cu coloane de raft cu piese de sprijin, pentru raft fiind fixate panouri pe spate sau conexiuni care sunt înșurubate și care crează un raft de bază. Rafturile sunt agățate în coloană sau pe șina de perete. Raftul rezultat este stabil și poate fi adaptat pentru multe grupe de produse. În funcție de utilizarea prevăzută, poate fi utilizat un raft cu lungimi și adâncimi diferite. Sistemul de rafturi metalice sunt versatile, deoarece, pe unele rafturi metalice poți amplasa diferite produse.

Rafturi metalice pentru birou

Rafturile de birou oferă capacitate maximă de depozitare în cele mai mici spații și sunt ideale pentru arhivare. Rafturile metalice sunt disponibile opțional ca sistem cu șurub sau ca sistem de conectare. Cu sistemul de rafturi de birou, fațadele cadrului nu au găuri în sistemul de conectare. În acest fel, rafturile se amestecă cu mobilierul de birou. Rafturile de birou, ca sistem de șuruburi, sunt rigidizate cu colțare, sau cu un suport transversal și, dacă sunt utilizate pe ambele părți, sunt rigidizate de bare de lungime. Rafturile pot fi folosite pe ambele părți, pentru a scoate cu ușurință fișiere sau documente.

Rafturi metalice pentru piese mici

Rafturile metalice pentru piese mici oferă depozitarea optimă a pieselor mici, utilizarea maximă a spațiului de stocare, asamblare și demontarea rapidă și clară, pot fi combinate cu întregul sistem de conectori.

Rafturi metalice pentru anvelope

Rafturile metalice standard pentru anvelope sunt proiectate pentru depozitarea anvelopelor pe un singur nivel. Lățimea optimă pentru rafturi metalice pentru anvelope poate fi determinată pe baza lățimii anvelopei. Pentru amplasarea rafturilor metalice pentru anvelope ar trebui să alegi un loc răcoros, uscat și întunecat. Trebuie evitată lumina direct a soarelui, deoarece, aceasta schimbă caracteristicile anvelopelor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply