Diverse

Reguli pentru barbati pentru a purta inele. Simbolism . Relevanța culturală și personală a inelelor

martie 25, 2019

De unde știi că o persoană este căsătorită? Te uiți la mâna lor pentru un inel. Aceasta este puterea acelui mic obiect circular. Semnalează lumii informații despre tine. Un inel nu este un accesoriu simplu. Este un mesaj care vă dezvăluie angajamentele, realizările și credințele.

Exista Inele de nuntă, inele de clasă, inele frățești, inele familiale, inele la moda.

Inelele conteaza și  trebuie sa stiti ce mesaj  trimiteți lumii. Dar înainte de a intra în asociația de inele cu personalități, să începem cu cateva reguli pe care fiecare om trebuie să le cunoască despre inelele care poartă.

Înțelegerea mesajelor

Inelele pe care le purtați trimit mesaje subliminale sau directe. Indiferent dacă ați servit în marină sau altundeva, un inel vă identifică ușor asociația.

Inele folosite pentru a trimite semnale de bogăție și de putere. Dimensiunea unei pietre prețioase și claritatea bijuteriei ar indica o calitate superioară și, prin urmare, o persoană de o bogăție substanțială.

Gândiți-vă la plasarea unui inel. El ocupa un loc proeminent pe mâini. E greu de ratat.

Oamenii văd inelele. Ele nu pot să spună nimic, dar dau niște indicații subtile pe baza inelelor pe care le purtați. Fiți atenți la ce mesaje trimiteți prin alegerea inelelor.

Apropo, dacă încă așteptați o explicație … obiceiul din Biserica Ortodoxă este să purtați acel inel de nuntă ATC 1094  pe mâna dreaptă. Aceasta este o practică obișnuită în Estul Europei si in Scandinavia.

Cât de încrezător sunteți  cand purtați inele suplimentare?

Dacă nu sunteți încrezători, nu încercați să-l purtati până nu reușiți sa va obisnuiti cu el. O abordare mai bună ar fi să purtați inelul cat timp stati acasa, până când vă obișnuiți cu greutatea și  faptul ca il aveti pe degete.

Apoi, începeți să purtați inelul în jurul oamenilor în care aveți încredere și vedeți dacă aceștia il văd. Obișnuiți-vă cu comentariile lor înainte de a începe să le purtați în public.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply