Diverse

Rent a Car, viziune occidentala despre masini

septembrie 6, 2017

Cea mai titrata firma de inchirieri auto Bucuresti  are din fericire o viziune occidentala, revolutionara despre masini, care este benefica noua, tuturor.

In trecut, in mintea romanului era inradacinata ideea ca trebuie sa aiba masina cu orice pret.

Se faceau rate, imprumuturi peste imprumuturi si economii la toate numai sa fii vazut la volan.

Cand o masina depaseste posibilitatile financiare ale proprietarului, posesia ei nu este de bun augur. Masina este un bun care necesita multe cheltuieli:

-garaj, loc de parcare

-combustibil

-taxe si verificari

-reparatii si intretinere.

Cand acestea vin pe fondul unor datorii in curs de achitare se intelege ca este foarte aproape colapsul financiar. Dar ce te faci ca fara masina nu ai mobilitatea pe care ti-o doresti, depinzi de mijloacele de transport in comun, de mila si de toanele altora?

La asta s-a gandit Rent a Car cand a pus la punct afacerea masini de inchiriat Bucuresti.

In viata unui om intervin multe urgente: examene, nunti si botezuri, participari la congrese, prezentari de proiecte, sosiri in miezul noptii la aeroport. Nu poti sa-i pretinzi niciunui apropiat sa nu doarma toata noaptea ca sa te aduca pe tine de la aeroport sau sa te duca la congresul cu participare internationala la care te-ai inscris. Daca ai permis de conducere si esti suficient de responsabil, inchiriezi o masina pentru mai multe zile si iti rezolvi independent toate problemele. In momentul in care nu procedezi oficial, chiar daca ai platit cunostinta sau ruda care te-a dus unde aveai nevoie, te vei simti indatorat fata de ea toata viata.

Referitor la imprumuturi si inchirieri, noi, romanii, eram plini de prejudecati in trecut. De pilda nu calcam pe la banci sa facem imprumuturi, ci preferam refuzul umilitor al rudelor sau prietenilor. Acum mentalitatea s-a schimbat si asa putem sa ne construim case, sa ne trimitem copiii la studii in strainatate, sa ne luam masini si electrocasnice.

La fel s-a intamplat si in sectorul inchiriere masini. Eram crispati, ne era teama sa nu platim o avere, sa ni se perceapa mii de comisioane. Rent a Car ne-a demonstrat contrariul prin:

-plierea ofertelor sale pe toate posibilitatile financiare ale clientilor

-etica in afaceri, adica respectarea cu sfintenie a contractului de inchiriere, transparenta 100% a costurilor

-punctualitate, disponibilitate, respect fata de client

-oferirea unor masini foarte bune, curate, verificate, cu toate taxele achitate.

-fidelizarea clientilor seriosi, prin eliminarea taxei de garantie si reduceri diverse.

O viziune occidental-revolutionara asupra masinilor ne face viata mult mai usoara. De la acesta firma am invatat sa utilizam serviciile de inchiriere cu toata increderea, caci daca inapoiem masina in starea in care am luat-o, nimic nu se intampla.

Si daca am conduce masina personala am fi la fel de precauti. Cu siguranta cu nu am intra cu ea in pietris sau nu ne-am aventura pe trasee montane.

Este pacat sa nu profitam de oportunitatea de a avea la dispozitie o masina, fara sa suportam costurile legate de intretinerea ei!

You Might Also Like