Fashion

Rochie de ocazie pentru femei plinuțe

noiembrie 25, 2020
Rochie de ocazie pentru femei plinuțe

Noi femeile de câte ori intrăm într-un magazin vedem ceva frumos trebuie neapărat să-l luăm cu noi acasă. Acum însă lucrurile s-au schimbat și mergem mai rar în magazine dar vestea bună este că avem la îndemână o nouă metodă simplă de achiziție. Un click pe buton și noua piesă vestimentară se află în coșul nostru.

Pentru aparținătoarele sexului frumo,s care au pus câteva kg în plus în acest an, faptul că pot intra rapid într-un magazin virtual este un mare avantaj.

Dar de ce am avea nevoie să ne îndoim garderobă? Știm cu toții că restricțiile ne-au scos din rutina obișnuită. Am stat mai mult acasă, am făcut mai puțin sport, fitnessul l-am făcut mai mult în fața monitorului decât în sală și acest lucru ne-a marcat silueta.

Sau poate unele dintre noi au trăit miracolul de a aduce pe lume un copil. A fi mamă este o mare bucurie, însă maternitatea vine inevitabil și cu câteva kilograme în plus.

Dar cine spune că trebuie să fii subțire ca să fii la modă și sexy? Ajunge să-ți pui în evidență părțile frumoase printr-o vestimentație potrivită.

Principiul este simplu: dacă porți haine care te fac să te simți bine, acest lucru se vede. Însă, primul pas pe care trebuie să-l faci ca să arăți cuceritoare este să ai încredere în tine.

Iată acum câteva modele de rochii de ocazie pentru femei plinuțe cu care nu poți da greș. De ce? pentru că sunt comode și se așează bine pe o siluetă mai plinuță.

Aș începe cu rochia neagră. Apropo, știai că povestea ”The Little Black Dress” începe prin anii 1920 când creatoarea de modă Coco Chanel ținea doliu după iubitul său?

Rochie de ocazie pentru femei plinuțe

Pe atunci presa a supranumit rochia neagră ca fiind ”Chanels Ford”. A prezis de fapt, că rochia neagră va deveni la fel de populară ca și renumita mașină Ford. Și prezicerea s-a adeverit!

Să ne întoarcem la ale noastre rochii de ocazie pentru femei plinuțe , cele negre versatile, potrivite pentru orice ocazie. Se spală ușor, nu se șifonează și își păstrează forma și culoarea după spălare. Lungimea acoperă genunchiul și alungește silueta. Mărimile disponibile sunt de la XL, la 5XL.

La alegere pot fi completate de un blazer elegant, din voal amplu mai lung sau mai scurt, cu imprimeuri plăcute. Sau blazer ușor cambrat, cu mânecă ce acoperă cotul.

Dar dacă dorești rochii de ocazie pentru femei plinuțe, colorate, din materiale de calitate, elastice, confortabile, cu o textură plăcută la purtat, completate cu voal subțire sau dantelă, sau rochii cu accesorii deosebite, intră în magazinul online modaxxldame.ro .

Vei descoperi o gamă foarte variată de modele și culori pentru toate gusturile și pentru toate evenimentele: nuntă, botez, revelion, aniversare…

Aceste modele au fost croite special pentru a avantaja silueta mai plinuță, care nu scoate în evidență imperfecțiunile. Pentru ca doamnele și domnișoarele care le poartă să fie atrăgătoare și să rămână cu amintiri plăcute și memorabile.

În general, Rochii de ocazie pentru femei plinuțe, se asortează neapărat cu pantofi cu tocuri, mai decupați în față, care dau impresia de alungire a piciorului.

Și nu uita de machiaj! Folosește produse cosmetice de calitate și eclipsează-i pe cei din jur cu chipul tău frumos și luminos. Zâmbește și bucură-te din plin de fiecare eveniment din viața ta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply