Igiena orala

Scapa de frica de dentist, apeland la o clinica stomatologica marca Dr. Leahu!

octombrie 2, 2018

Indiferent ca te confrunti cu o urgenta, cum ar fi un abces dentar ori nevoia unei restaurari protetice, sau vrei pur si simplu sa mergi la un control de rutina, cu totii avem nevoie de o clinica stomatologica la care sa apelam fara teama, stiind ca vom beneficia de cele mai rapide si eficiente tratamente, fara durere si fara riscul unor complicatii ulterioare. Iar pentru a ne asigura de acest lucru este indicat sa mergem la o clinica stomatologica de top, care pe langa faptul ca utilizeaza cea mai noua si performanta tehnologie, dispune si de un personal specializat, cu multa experienta in domeniul stomatologiei, indiferent de specificul sau complexitatea cazului nostru. Numai asa te poti destinde pe scaunul medicului stomatolog, fiind sigur ca ai ajuns pe cele mai bune maini.

Acesta este cazul Clinicilor Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti, fiecare clinica stomatologica a acestui brand punand la dispozitia oricarui pacient cele mai avansate tehnici stomatologice si o echipa interdisciplinara care se va ocupa pana in cele mai mici detalii de fiecare problema in parte, asigurand o rata de succes a tratamentului de 100%, indiferent de natura acestuia. Asadar, aici nu ai niciun motiv pentru a te teme de medicul dentist si de interventia in sine, de care urmeaza sa beneficiezi. Afla, in continuare, de ce sa mergi la o clinica stomatologica marca Dr. Leahu:

Profesionalism, performanta si daruire
Fiecare clinica stomatologica marca Dr. Leahu dispune de personal competent, foarte priceput si comunicativ, care va face ca experienta ta pe scaunul dentistului sa fie una cat mai placuta. Performanta, daruirea si grija fata de pacient sunt principalele atuuri ale acestor clinici.

Cele mai moderne tratamente
Aici te vei bucura de proceduri rapide, care se vor desfasura in timp record si fara durere, garantandu-ti rezultatele mult asteptate.

Inlocuirea dintilor pierduti intr-o singura sedinta
Poti beneficia de restaurarea intregii danturi in 24 de ore (implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent) sau inlocuirea unui singur dinte intr-o singura zi (implant dentar One Day), cu o rata de succes a osteointegrarii de 100%. Clinicile Dr. Leahu sunt axate pe implantologie si chirurgie orala.

Recuperare post-operatorie rapida
In cazul interventiilor chirurgicale, vei avea parte de o experienta cat mai putin traumatizanta. Tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret disponibila la Clinicile Dr. Leahu iti ofera o vindecare de 7 ori mai rapida a tesutului, fara durere.

Coroane si fatete gata in doar o ora
Pentru ca tratamentele de estetica dentara nu pot lipsi din nicio clinica stomatologica de top, tehnologia CEREC CAD/CAM iti ofera cea mai rapida solutie pentru obtinerea unui zambet perfect.

Rezolvarea urgentelor stomatologice in doar 30 de minute
Daca ai o durere de dinti insuportabila sau alta urgenta, in orice clinica stomatologica marca Dr. Leahu ai merge, cazul tau va fi preluat in maxim o jumatate de ora.

Cele mai moderne solutii in materie de aparate dentare
Aparatul invizibil Incognito este doar un exemplu. Alege cu incredere o clinica stomatologica Dr. Leahu daca ai nevoie de servicii de ortodontie si tratamente cu aparate dentare de ultima generatie.

Servicii integrate la cel mai bun raport calitate-pret
• Implantologie digitalizata
• Stomatologie laser
• Radiologie digitala
• Tratamente complexe efectuate la microscop
• Depistarea suspiciunii de cancer oral in numai doua minute
• Servicii stomatologice pentru copii etc.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply