Pentru copii și bebeluși

Jucării și jocuri educative pentru copii

octombrie 3, 2018

Cine a zis că jucăriile nu pot fi amuzante, dar și educative nu a auzit de Paw Patrol. Statul în casă nu trebuie să fie o activitate plictisitoare, unde copilul să piardă ore în șir jucându-se pe calculator, ci trebuie să desfășoare activități educative pentru dezvoltarea abilităților.

Patrula cățelușilor jucării de la maxitoys.ro vine în ajutorul părinților și le oferă jucării educative, dar și amuzante și distractive pentru a stârni interesul copilului. Este foarte important ca părinte să petreci cât mai mult timp cu copilul tău, fie că vă jucați sau vizionați un desen animat împreună.

Desfășurând anumite activități împreună legătura dintre părinte și copil va fi una mult mai strânsă. Totodată, copilul își va aduce aminte cu drag de perioada copilăriei. Amintirile sunt cele mai de preț cadou, iar momentele petrecute în familie sunt de neprețuit.

Jocurile educative au fost concepute în așa fel încât copilul să își dezvolte imaginația, creativitatea și puterea de concentrare. Coloratul este una dintre cele mai bune metode pentru a educa copilul, dar în același timp pentru a-l învăța culorile, cum să țină creionul în mână și cum să deseneze corect.

Coloratul poate crește încrederea în sine a copilului deoarece cei micuți sunt foarte mândri și fericiți de proiectul realizat de ei. Coloratul este o metodă bună de a te relaxa, fie că ești adult sau copil, prin urmare este o metodă excelentă de a petrece timpul cu copilul tău, dar și de a te relaxa. Uneori, când privești bucuria din ochii copilului tău nu mai ai nevoie de nimic.

Pentru a stimula creativitatea copilului este cel mai bine să-l lași să coloreze exact cum își dorește, să depășească liniile, să deseneze alte obiecte pe lângă, dacă așa simte nevoia. Lăsa-ți imaginația să zboare iar rezultatul final va fi unul extraordinar.

Modelarea plastilinei simulează imaginația și creativitatea copilului. Cu ajutorul ei pot crea propriile figurine animate și le pot readuce la viață. Figurina obținută Paw Patrol poate fi micul lor prieten blănos, pentru că ce copil nu-și dorește un animăluț când este mic? Cu ajutorul figurinei copilul poate învăța despre responsabilități și cum să aibă grijă de cățel, să-i dea de mâncare, să bea apă și mai ales să-l scoată la plimbare.

Creativitatea este modalitatea prin care copilul își exprimă ideile, gândurile și sentimentele. Împreună cu alți copii de vârsta lui pot crea scenarii unde ei sunt super eroii și trebuie să salveze animăluțele de pericolul ce îi pândește.

Petrecând cât mai mult timp cu alți copii de vârsta lui, se va adapta mult mai ușor, va învăța cuvinte noi și va căpăta încredere în sine. Creativitatea și imaginația îi ajută pe copii să fie mult mai fericiți deoarece ei creează scenarii amuzante și distractive.

Pe site-ul menționat mai sus veți găsi o mulțime de jucării patrula cățelușilor, unde copiii își pot da frâu liber imaginației și se pot juca în voie. Aici veți găsi atât jucării, dar și ghiozdane, creioane, radieră, cutie pentru sandwich sau pahare cu figurinele preferate de copii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply