Diverse

Se caută expozanți la Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair (Din cauza unor situații administrative, evenimentul este anulat de organizatori)

noiembrie 23, 2018

Anul acesta, cei de la Rembrandt Art Centre împreună cu Primăria Capitalei, dar și partenerii lor de încredere Universitatea Națională de Arte București și Liceul de Arte N. Tonitza, vor organiza în perioada 1 dec – 26 dec primul Târg de Crăciun din Centrul Vechi al Bucureștiului, în Hanul cu Tei dedicat artiștilor și iubitorilor de produse handmade.

Vestea bună este că mai sunt câteva căsuțe disponibile pentru ca totul să fie perfect! Dacă ești pasionat de handmade și ai propriile creații, dar nu ai unde să le vinzi, cred că e o idee bună să participi la Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair.

Ce se caută: cadouri handmade, obiecte de artizanat, delicii culinare tradiționale, decorațiuni din sticlă, ceramică, materiale textile, activități interactive pentru întreaga familie, într-un cuvânt orice făcut de mânuțele tale. Cum ți se pare?

Pe 1 Decembrie e marea deschidere, se vor ține concerte, ateliere și expoziții în aer liber. În Ajun va veni și Moș Crăciun! Toată familia va fi fericită, copiii vorbesc cu Moșul, în timp ce părinții achiziționează cadouri.

Dacă vrei să te înscrii, e musai sa intri pe pagina Targului de Craciun Rembrandt Christmas Fair și să completezi formularul de înscriere. Poate ne vedem acolo!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply paula sosoi noiembrie 23, 2018 at 10:53 am

  Mi-as dori sa ajung si eu la Targul de cRaciun in Bucuresti dar cred ca e cam departe de mine, asa ca ma voi orienta catre ceva local desi stiu ca pierd diversitatea gasiota in capitala 🙂

 • Reply Lucia Mihaela Curea noiembrie 23, 2018 at 10:03 pm

  Tocmai s-a deschis Targul de Craciun din Cluj si e tare frumos, o multime de expozanti cu produse dragute.

 • Reply Catalina Coman noiembrie 24, 2018 at 10:36 pm

  Mi-ar placea sa vizitez si eu Targul de Craciun. Sigur voi vedea numai minunatii. 😀

 • Reply Rokolla noiembrie 25, 2018 at 12:11 am

  Imi plac evenimentele astea de Craciun. Chiar mi-ar fi placut sa ajung si la targul din Sibiu pentru ca am vazut ca si anul trecut a fost foarte apreciat. Numaratoarea inversa a ionceput si goana dupa cadouri este in toi

 • Leave a Reply