Home&Decor Lifestyle

Pentru orice spatiu, alege servicii de curatenie din Bucuresti!

ianuarie 11, 2021

Curatenia este esentiala pentru un stil de viata sanatos si productiv, insa lipsa de timp nu iti permite sa efectuezi o igienizare in profunzime de fiecare data cand ai nevoie. Insa acest aspect nu ar trebui sa te ingrijoreze din moment ce poti apela oricand la servicii de curatenie Bucuresti. Daca esti in cautarea unei firme de top din domeniu, inseamna ca ai nevoie de Cleanas.ro.

In momentul in care alegi sa colaborezi cu echipa Cleanas, optezi pentru una dintre cele mai bune firme care ofera servicii de curatenie in Bucuresti si in toate localitatile din judetul Ilfov. Vei avea parte de servicii la cele mai inalte standarde, dar si de cele mai bune preturi existente pe piata in momentul de fata.

Cleanas – gama diversa de servicii de curatenie Bucuresti si Ilfov!

Cu o experienta de 10 ani in domeniu, Cleanas pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite. Acest aspect reiese si din recomandarile calduroase venite din partea clientilor care au colaborat cu firma de curatenie Cleanas de-a lungul timpului.

Daca locuiesti sau lucrezi in orice sector din Bucuresti ori intr-una dintre localitatile din judetul Ilfov si ai nevoie de servicii de curatenie impecabile, te poti lasa pe mana specialistilor Cleanas! Iata cateva dintre serviciile pe care aceasta firma le pune la dispozitie!

Curatenie la domiciliu

Echipa Cleanas este specializata in curatenie la domiciliu si te va ajuta sa iti transformi casa intr-un mediu curat, igienizat, astfel incat tu sa te poti bucura de o locuinta impecabila, in care nu exista nicio pata si nicio urma de murdarie sau praf.

La fel ca si in cazul altor servicii oferite, specialistii Cleanas vor curata in profunzime covoarele, mochetele, canapelele, geamurile si orice alte suprafete. Astfel, tu si familia ta veti locui intr-un loc dezinfectat si curatat corespunzator.

Curatenie birouri si firme

Dincolo de faptul ca este benefica pentru sanatatea tuturor celor de la birou, curatenia la locul de munca prezinta multe alte avantaje. Printre acestea se numara si cresterea productivitatii, imbunatatirea imaginii companiei si reducerea riscului de contaminare biologica.

Din moment ce angajatii nu dispun de timpul sau de echipamentele necesare unei igienizari adecvate, este recomandat sa apelezi la servicii de curatenie Bucuresti oferite de Cleanas. Astfel, vei avea parte de servicii integrale de curatenie si de rezultate impecabile!

Servicii dezinfectare

Specialistii Cleanas utilizeaza toate solutiile necesare pentru a oferi un mediu curat si sigur. De asemenea, aceasta firma are posibilitatea de a-si oferi avizul pe unitatile dezinfectate. Apeleaza cu incredere la Cleanas pentru a avea parte de servicii complete de curatare si dezodorizare a oricarui spatiu!

Cum contactezi echipa Cleanas?

Daca ai decis ca ai nevoie de servicii de curatenie in Bucuresti sau Ilfov pentru casa sau biroul tau si vrei sa apelezi la firma Cleanas, nu mai ramane decat un pas. Apeleaza numarul de telefon de pe platforma online a firmei sau trimite un mesaj pe WhatsApp la acelasi numar de telefon – 0723 330 602.

In scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant Cleanas, alaturi de care vei stabili un program si un plan tarifar adaptat nevoilor tale. Lasa-te pe mana specialistilor de la Cleanas si bucura-te de toate beneficiile pe care un spatiu curat si igienizat le poate aduce in viata ta si a celor din jurul tau!

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply Marin Mirela ianuarie 20, 2021 at 7:35 pm

  Chiar căutam un serviciu de curățenie care să ajungă și în zona noastră.
  Mulțumesc pentr

 • Avatar
  Reply Bratu Gabriela ianuarie 21, 2021 at 6:20 am

  As apela si eu la o firma de curatenie, uneori sunt lucruri oe care chiar nu mai am timp sau chef sa le fac

 • Avatar
  Reply Adriana Ivan ianuarie 21, 2021 at 7:23 am

  Cleanas pare a fi exact ceea ce aș avea nevoie.

 • Avatar
  Reply Flori din calimara ianuarie 21, 2021 at 11:31 am

  Mulțumim pentru recomandare! 🙂

 • Avatar
  Reply Ioana S. Pavel ianuarie 21, 2021 at 12:53 pm

  Nu știam desre ei, dar mă bucur enorm că am aflat! Cel puțin din când în când mi-ar prinde bine o sesiune de curățenie generală ca la carte!

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea ianuarie 21, 2021 at 6:12 pm

  Personalul calificat folosind produse de curatenie si igienizare profesionale va face curatenie impecabil.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman ianuarie 21, 2021 at 8:26 pm

  In unele situatii chiar este nevoie de personal calificat pentru curatenie. Ma bucur ca sunt firme de incredere.

 • Avatar
  Reply Gabriela ianuarie 21, 2021 at 9:35 pm

  Nu am apelat niciodată la astfel de servicii daaar este foarte bine ca am găsit articolul tău pentru ca acum..sriu ce sa recomand prietenilor din București.

 • Avatar
  Reply Simona ianuarie 22, 2021 at 10:10 am

  Sunt situatii cand avem nevoie de ajutorul specialistilor pentru curatenie! Folosesc produse de calitate si stiu sa isi faca bine meseria!

 • Leave a Reply