Diverse

Serviciul de inchirieri microbuze, solutia ideala pentru nunti, team-buildinguri si concedii

octombrie 30, 2017

Daca iti doresti sa pleci in concediu alaturi de un grup mai numeros, sa organizezi un team-building cu colegii de munca sau un eveniment deosebit, pentru transport ideal ar fi sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri microbuze. Indiferent de situatie, ai nevoie de un vehicul spatios, confortabil si fiabil, care sa fie avantajos si din punct de vedere financiar.

FocusRent, companie din Bucuresti si Otopeni cu o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de inchirieri microbuze, vine in intampinarea ta cu doua modele de microbuze de 8+1 locuri, incapatoare, confortabile si suficient de puternice incat tu si apropiatii tai sa ajungeti rapid si in siguranta la destinatie. Daca apelezi la serviciul de inchirieri microbuze de la FocusRent, beneficiezi de numeroase avantaje:

1. Masini noi si sigure. Microbuzele din flota FocusRent sunt mai noi de 5 ani si sunt supuse unei inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi inmanate.

2. Costuri transparente. La FocusRent, pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati. Acesta include toate taxele auto platite la zi (RCA, full CASCO, rovinieta).

3. Promptitudine in livrare. Microbuzul iti va fi livrat gratuit, la orice adresa din Bucuresti, in numai 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii. In plus, in cazul nefericit al unui accident sau al unei defectiuni, microbuzul va fi inlocuit gratuit in maximum 5 ore de la anuntarea incidentului.

4. Call-center disponibil 24/7. Orice problema ai intampina, beneficiezi de suport si asistenta rutiera si tehnica 24/7, prin intermediul call-center-ului FocusRent.

5. Nicio limita de kilometri impusa. Spre deosebire de alte companii de inchirieri microbuze, FocusRent nu impune niciun fel de limita de kilometri.

6. Un plin de combustibil. Microbuzul iti va fi livrat cu rezervorul plin.

7. O gama larga de servicii optionale. La FocusRent, beneficiezi la cerere de urmatoarele servicii optionale: sofer personal, GPS, scaun auto pentru copil, transfer aeroport Otopeni-Bucuresti si Bucuresti-aeroport Otopeni.

Pe site-ul FocusRent vei putea inchiria doua dintre cele mai apreciate modele de microbuze la nivel mondial: Mercedes Vito si Volkswagen Transporter. Mercedes Vito are o capacitate de incarcare de pana la 1.369 kg, fiind cea mai mare sarcina utila din clasa sa. Calitatea si finisajele microbuzului Mercedes Vito se reflecta atat in exteriorul atragator, cu linii si curbe atent create, cat si la interior, prin scaunele de lux cu spatare, tetiere si cotiere reglabile. In plus, Mercedes Vito este dotat cu sisteme de siguranta folosind tehnologie de ultima generatie: Asistentul pentru pornirea in rampa, Asistentul pentru stabilizare la curenti laterali, Asistentul pentru mentinerea atentiei, airbag-urile pentru sofer si pasagerul din fata, precum si sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri. La randul sau, Volkswagen Transporter este dotat cu sistem Side Assist, sistem ESP perfectionat, afisaj pentru presiunea pneurilor (RKA) si sistem de leduri integrate in oglinzile exterioare.

“La FocusRent, seriozitatea, transparenta si orientarea catre nevoile clientilor nu reprezinta un simplu slogan. Pentru calitatea serviciilor noastre de inchirieri microbuze stau martori nenumarati clienti care ne-au devenit fideli, apeland de fiecare data cu placere la noi. Pentru a le rasplati fidelitatea, le-am oferit cate un card de membru prin intermediul caruia beneficiaza de o reducere de 10% la orice microbuz isi doresc sa inchirieze”, declara Cristian Varbanciu, managerul FocusRent.

Daca si tu esti in situatia de a pleca in concediu sau team-building ori de a organiza o nunta, un botez sau alt eveniment, serviciul de inchirieri microbuze de la FocusRent reprezinta solutia ideala pentru tine. Pentru a beneficia de oferta FocusRent, trebuie sa indeplinesti doar doua conditii: sa ai minimum 21 de ani si permis de conducere de cel putin 1 an.

You Might Also Like