Igiena orala

Un implant dentar la costuri reduse te poate costa sanatatea!

noiembrie 2, 2017
costuri implant dentar

Cat valoreaza sanatatea ta dentara? Raspunsul la aceasta intrebare poate sa difere in functie de perspectiva din care privesti atunci cand te uiti in oglinda si zambesti: iti place ce vezi, ai o dantura perfecta, frumoasa si sanatoasa, fara dinti lipsa sau stricati? Esti multumit/a de dantura ta? Daca nu, atunci ar trebui sa apelezi de urgenta la medicul stomatolog si sa nu faci niciun compromis in ceea ce priveste costurile unui implant dentar!

Intr-adevar, exista tot felul de cabinete stomatologice, care practica tot felul de tarife, iar unele dintre ele te vor ademeni prin reducerea incredibila a costurilor unui implant dentar. Tocmai pentru ca sunt incredibile, sa nu crezi ca aceste preturi iti vor oferi si calitatea asteptata! Mai mult decat atat, complicatiile care pot aparea in urma unui implant dentar slab calitativ sunt foarte grave, in cazul in care apelezi la servicii ieftine! In plus, costurile unui implant dentar pot fi astfel suplimentate prin interventiile ulterioare de restaurare/tratare, asa ca alege responsabil de la bun inceput, cea mai avantajoasa oferta pe termen lung!

Costurile unui implant dentar de slaba calitate te pot costa sanatatea intregii tale danturi, iar sanatatea dintilor tai este un aspect deosebit de important! Neglijarea acesteia duce la probleme de ordin estetic, functional si emotional. Prin urmare, cu totii ne dorim o dantura perfecta. Iar daca nu ne permitem costurile unui implant dentar de cea mai buna calitate, ar trebui sa facem un efort financiar in acest sens, deoarece apeland la cabinete stomatologice cu reputatie indoielnica si implanturi dentare la costuri reduse, nu numai ca ne vom trezi cu rezultate nedorite, dar riscam si o serie de infectii grave care ne pot afecta intreaga sanatate!

Reducerea costurilor unui implant dentar = cresterea riscurilor post-operatorii
Numarul de pacienti care ajung in clinicile stomatologice Dr. Leahu, pentru tratarea problemelor survenite in urma unei interventii cu implant dentar la costuri reduse, a crescut considerabil. Reducerea costurilor unui implant dentar inseamna cresterea riscurilor post-operatorii la care te expui. Esti dispus/a sa platesti un asemenea pret?
Majoritatea pacientilor care au mers la un cabinet neprofesionist, cu dentisti fara prea mare experienta, s-au ales cu probleme grave din cauza materialelor de slaba calitate folosite pentru procedura de implant dentar. Toate aceste probleme si-au gasit rezolvarea in clinicile stomatologice Dr. Leahu, datorita tehnologiei de ultima generatie folosite aici, a tratamentelor eficiente si a profesionalismului medicilor stomatologi prezenti in aceste clinici. Cu toate astea, respectivii pacienti au ajuns sa plateasca mult mai mult decat daca ar fi optat de la bun inceput pentru un implant dentar la costuri reale, intr-o clinica stomatologica de top, la un pret care sa reflecte calitatea materialelor si a tehnologiei folosite.

Iata cele mai des intalnite complicatii care pot aparea in urma unui implant dentar la costuri reduse:
– abces;
– infectii care pot duce la pierderea implantului propriu-zis sau chiar la pierderea dintilor vecini;
– probleme in realizarea lucrarii, deoarece implanturile dentare la costuri reduse nu au suficient de multe componente care sa faciliteze crearea unei lucrari protetice functionale si estetice;
– complicatii ce pot duce la resorbirea osului, presupunand aditii osoase si costuri cu implantul dentar suplimentare.

Costurile unui implant dentar reprezinta un indicator de calitate si profesionalism
Toti cei care isi doresc un implant dentar de calitate trebuie sa inteleaga ca aceste servicii costa, deoarece materialele folosite si tehnologia avansata sunt si ele costisitoare. O clinica stomatologica de renume, cum este Dr. Leahu, va pretinde pentru un implant dentar costuri care sa reflecte calitatea materialelor folosite si nivelul tehnologiei de ultima generatie in care a investit.

Asadar, daca iti doresti un implant dentar fara complicatii, fara interventii ulterioare si fara costuri suplimentare, care sa-ti garanteze o dantura frumoasa si functionala pe termen lung, apeleaza la implanturile dentare disponibile la pretul corect in clinicile stomatologice Dr. Leahu! Nu face rabat de la calitate, alegand un implant dentar la costuri reduse – pentru ca in joc, mai mult decat portofelul tau, e sanatatea ta dentara!

You Might Also Like