Diverse

Surprinde-ti partenera cu jucarii erotice si o vei castiga pe viata

martie 27, 2020

Fidelitatea este un cuvant magic si fiecare barbat isi doreste o sotie fidela, iar doamnele un sot fidel. Ea vine sa rasplateasca increderea si sa o consolideze, fiindca aceasta este cea mai mare multumire: sa stii ca te poti baza pe partenerul tau.

Si in universul animalelor si in lumea pasarilor exista fidelitate, desi oamenii au impresia ca acolo exista mai multa libertate in toate privintele. In realitate, exista organizare si in grupurile necuvantatoarelor, uneori mai buna ca la noi, oamenii.

Pinguinii sunt mult mai fideli decat noi, oamenii, fiindca isi aleg partenera pe viata. Cand isi jura reciproc credinta, mirele si mireasa cred din tot sufletul lor ca nimic nu-i poate desparti. Din pacate, in prezent, din ce in ce mai putini parteneri imbatranesc impreuna.

Ca sa eviti chiar acum surprinde-ti partenera cu jucarii erotice, daca vrei sa iti fie fidela toata viata! S-ar putea scrie multe carti despre cuplu. In functie de fiecare partener in parte, cuplul poate avea viata lunga sau se va destrama in mod sigur.

Persoanele stabile emotional se invata cu partenerul lor si nu concep sa il schimbe cu altcineva. Sigur ca viata ne schimba pe toti si daca in tinerete ai dus cu entuziasm la altar o fata neasemuit de frumoasa, cu talie de viespe, ochi de peruzea si par de zana, cu trecerea timpului talia zanei tale se va ingrosa, in timp ce parul va fi scurtat, ca ea sa aiba timp mai mult sa gateasca si sa se ocupe de copii.

Si din punctul de vedere al femeii, partenerul nu mai este cel de la nunta. Parul lui bogat se transforma in chelie lucioasa, nu mai este la fel de atent ca in perioada logodnei, a devenit nervos, se imbraca neglijent si nu stie sa adreseze un cuvant de multumire celei care nu sta o clipa, sa ii asigure confortul.

Exista insa si oameni care isi respecta promisiunea facuta in fata divinitatii si in fata mrtorilor de la cununie si se respecta si se apreciaza ca atunci cand erau tineri si frumosi. Suntem in continua transformare si nu este drept sa fim in exclusivitate tratati dupa modul in care aratam. Ce fac cei care au suferit accidente de munca si au fost mutilati in timp ce munceau pentru castigarea painii familiei?

Si cuplul trece prin perioade grele si prin incercari, dar daca el este sudat, suferinta se imparte intotdeauna la doi. Multi spun ca nu exista fericire. Sa admitem acest punct de vedere pesimist, dar multumirea si linistea sunt dorite de toti oamenii de pe pamant.

Daca omenii nu gasesc un strop de multumire in familia lor, putina empatie si nu au liniste, atunci sa nu fie conservatori si sa se sustraga cat mai repede relatiei toxice! Doi oameni nu se mai pot intelege din multe motive.

Iata o lista scurta a motivelor:

-nepotrivirea de caracter, cea atat de des invocata la divort. Unul uraste minciuna, in timp ce altul o cultiva in mod curent. Unul dintre parteneri este generos, in timp ce altul uita de ziua de nastere a partenerului, nu este niciodata atent.

-infidelitatea. Din orgoliu sau pentru ca iubesc foarte mult, persoanele exigente nu pot trece peste infidelitatile sau peste simplele tentative esuate ale partenerilor lor. Judecand cu obiectivitate, acestea au dreptate, fiindca va exista recidiva si va aduce multa suferinta. Intr-o familie care nu se mai respecta si copiii vor avea de suferit.

Cunosc cupluri in care sotii au libertate deplina, fidelitatea nefiind considerata o valoare. Fiecare este liber sa isi stabileasca propriile reguli in cuplu, dar infidelitatea este, din punctul meu de vedere, un act de tradare.
-degenerarea tuturor sentimentelor nobile din cauza frustrarilor si transformarilor care au loc in oameni.

Exemplele pot continua, dar imi vin in minte cazurile de violenta conjugala prezentate la televizor si cele din viata de zi cu zi si consider ca nu este sigur pentru cineva sa stea alaturi de o persoana care nu o mai suporta.

Familia este facuta sa fie oaza de pace, cetate de scapare a omului si nu celula de tortura. Pana mai ieri, societatea ne extenua. Astazi a venit vremea sa ne retragem acasa si sa petrecem zile intregi cu familia. Cum ar fi ca tot timpul acesta sa ne certam in aceste momente de tulburare sufleteasca?

Oamenii au nevoie de incurajari, de strangeri de mana, de cuvinte frumoase in clipele de suferinta. Mi-a placut cand o colega mi-a spus cum si-a tinut mama de mana si ajutat-o sa treaca fara teama in lumea de dincolo.
Un partener loial si bun la suflet iti va unge buzele crapate, te va ajuta sa te ridici din pat si va dormi pe un scaun la spital, pana cand te vei face bine. In fata unui astfel de partener poti sa apari fara grija cu cearcane, asa cum esti, fiindca te accepta cu riduri, cu paloare cu tot.

Sunt pasari care isi clocesc pe rand ouale, iar masculul isi hraneste partenera, cand aceasta sta nemiscata, sa scoata puisorii.

Notiunea de familie apare si in randul vietuitoarelor considerate inferioare noua si in mod sigur ca nimeni nu poate trai izolat.

Nu este cinstit sa iti parasesti partenerul, fiindca a imbatranit alaturi de tine, daca acesta te protejeaza si se comporta ireprosabil cu tine si cu copiii!

Imi iubesc familia si fac totul sa ne fie bine impreuna! Familia este una dintre marile valori ale umanitatii si toti recunostem importanta ei. Ajutorul neconditionat, empatia, increderea sunt daruri pe care le ofera o familie unita.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply