Filme de Crăciun romantice

Top 10 cele mai frumoase filme romantice de Crăciun

Filme de Crăciun romantice

A te ghemui cu o cană de cacao fierbinte pe canapea și a viziona unul dintre cele mai frumoase filme romantice de Crăciun făcute vreodată este modalitatea perfectă de a intra în spiritul sărbătorilor și niciodată nu este prea devreme pentru a începe.

Toată lumea știe că vizionarea unui film de Crăciun, plin de iubire, căldură și comedie, în timp ce zăpada cade afară este una dintre cele mai vesele părți ale sezonului (împreună cu împodobirea bradului și coacerea cozonacilor).

1. Last Christmas – O nouă poveste de Crăciun

Filmul se concentrează pe personajul lui Kate (Emilia Clarke), o tânără cântăreață care lucrează într-un magazin cu tematică de Crăciun și care nu ia întotdeauna cele mai bune decizii. Dar când întâlnește un tip misterios pe nume Tom (Henry Golding), viața ei ia o întorsătură neașteptată. Tom ascunde un mic secret care va schimba viața lui Kate pentru totdeauna.

Finalul nu este deloc previzibil. Privește-l și vei înțelege ce vreau să spun!

filme romantice

2. Love Hard – Aroma iubirii

Nina Dobrev o interpretează pe Natalie, o scriitoare din L.A care, din păcate pentru ea, este specializată în întâlniri dezastruoase. După ce-și cunoaște iubitul perfect pe internet, care pare prea bun pentru a fi adevărat, decide să zboară 5.000 de kilometri ca să-i facă acestuia o surpriză de Crăciun.

Lucrurile iau o întorsătură când Natalie află că a fost păcălită de Josh, care a pretins că este Tag, prietenul lui din copilărie. Pentru a o compensa, Josh se oferă să o ajute să se combine cu Tag.

Love Hard este o comedie romantică proaspătă și amuzantă.

comedie romantică

3. A Castle for Christmas – Un castel de Crăciun

Brooke Shields joacă rolul lui Sophie Brown, o autoare celebră care devine brusc cuprinsă de scandal. Pentru a scăpa de furia fanilor ei, merge în Scoția unde a copilărit tatăl ei. În timp ce se află acolo, ea cumpără un castel aflat în pragul ruinei.

Așa îl întâlește pe ducele Myles (Cary Elwes), care este reticent să vândă și încearcă să îi facă viața mizerabilă, pentru ca ea să renunțe la înțelegere.

Bineînțeles, ei încep în contradicție, dar există încă șansa ca magia Crăciunului să-și facă treaba.

Un castel de Crăciun

4. The Holiday Calendar – Calendarul de Crăciun 

Dacă îți este dor de actrița Bonnie Bennett din The Vampire Diaries, o poți revedea în fimul The Holiday Calendar.

Kat Graham o interpreteaza pe Abby, o tânără care are ghinion atât în ​​viața profesională, cât și în viața ei amoroasă. De asemenea, urăște Crăciunul! Dar lucrurile încep să se schimbe când moștenește un calendar magic de advent care prezice viitorul.

Cu îndrumarea calendarului, va putea Abby în sfârșit să-și urmeze visele?

Calendarul de Crăciun

5. Christmas in the Wild – Crăciun în sălbăticie

Ce faci când soțul tău îți cere divorțul după ce îți trimiți copilul la facultate? Dacă ești Kate, o femeie bogată, pleci singură în Africa, în a doua lună de miere, unde îți găsești rostul, dar și o posibilă iubire.

Printre cele mai frumoase filme de Crăciun se numără și filmul numit Crăciun în sălbăticie, care îi are în rolurile principale pe Kristin Davis și Rob Lowe, care se îndrăgostesc în timp ce au grijă de elefanți.

Dacă iubești animalele și natura, acest film este pentru tine!

Christmas in the Wild

6. Holidate – Iubiți de sărbători

Emma Roberts și Luke Bracey joacă rolul unor persoane, cu o problemă comună: amândoi sunt sătui să fie singuri de sărbători. Așadar, după o întâlnire întâmplătoare la un mall, își pun un plan pentru a fi perechea celuilalt la fiecare eveniment de vacanță pentru următorul an calendaristic.

Ce poate merge rau? Sau, mai important, ce poate merge bine?

comedii romantice

7. Operation Christmas Drop – Operațiunea Crăciun fericit

Operațiunea Crăciun fericit este cu siguranță un film bun de Crăciun, care poate fi vizionat de întreaga familie. Filmul îi are în distribuție pe Kat Graham și Alexander Ludwig și se bazează pe misiunea umanitară din viața reală a forțelor aeriene americane.

Erica renunță la Crăciunul în familie pentru a călători la ordinul șefului ei. Misiunea ei este să găsească motive pentru a închide unitatea. Doar că lucrurile nu se întâmplă exact cum planifică.

Operation Christmas Drop

8. The Princess Switch – Un schimb regal

Vanessa Hudgens joacă atât rolul unui brutar din Chicago, cât și al regalității europene, care își schimbă locul în decursul a două zile înainte de Crăciun, cu multe surprize pregătite pentru toți.

Este o comedie romantică reușită, de văzut în familie mai ales de Crăciun. Filmul are 3 părți.

The Princess Switch

9. A Christmas Prince – Un print de Crăciun

Povestea o urmărește pe Amber (Rose McIver), o tânără jurnalistă care călătorește într-o țară numită Aldovia pentru a obține informații despre un prinț scandalos care este pe cale să devină rege, după moartea tatălui său.

Amber se îndreaptă spre palat și cumva este confundată cu un nou profesor de matematică pentru Prințesa Emily.

Pe măsură ce trece timpul, își dă seama că s-ar putea să-și fi găsit dragoste adevărată.

Filmul are două părți.

A Christmas Prince

10. Christmas Under Wraps – O surpriză de Crăciun

În luna decembrie, aproape în fiecare zi mă uit la un film de Crăciun Hallmark. Unul dintre filmele mele preferate este Christmas Under Wraps.

Povestea filmului este despre un doctor (interpretat de Candace Cameron Bure) ale cărui planuri se prăbușesc rapid și decide să lucreze înntr-un orășel mic din Alaska, unde își întâlește adevărata dragoste.

Dar, ea mai descoperă și un mic secret despre Moș Crăciun.

O surpriză de Crăciun

Tu te uiti la filme romantice de Crăiun? Ai vreo recomandare pentru mine?

11 thoughts on “Top 10 cele mai frumoase filme romantice de Crăciun

  1. Carmen Alexa says:

    S-a cam asternut praful pe aceasta activitate de Craciun, asta si fiindca nu am gasit filme ce sa ne starneasca interesul. Daaar, primele 4 recomandari m-au facut taaaare curioasa! Asa ca, mersi tare mult 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *