Sănătate

Totul despre apa alcalina – iata de ce ar trebui sa o consumi

ianuarie 8, 2018

Prea putini dintre noi acordam atentia cuvenita apei pe care o consumam. Calitatea acesteia poate avea efecte deosebite asupra organismului si starii de bine. In schimb, o apa natural alcalina actioneaza prin neutralizarea reziduurilor acide din corp, lichefiindu-le pentru o eliminare eficienta. Iata un exemplu pentru a intelege mai bine la ce ma refer. Dupa ce speli de obicei carnea, o cantitate de grasime iti va ramane pe maini. Nu o poti inlatura simplu cu apa de la robinet, ci ai nevoie de sapun pentru a putea curata eficient pielea. Grasimea este acida, iar sapunul alcalin. Daca pentru partea exteriora a corpului putem folosi produse specifice, de interior este responsabila apa pe care o consumam.

Apa alcalina – de ce ar trebui sa o consumi?

Spre deosebire de cea acida, aceasta nu prezinta valoare nutritionala sau medicamentoasa. Cu toate acestea se remarca prin capacitatea excelenta de neutralizare si lichefiere a deseurilor acide in vederea eliminarii lor din organism. Este modalitatea prin care ajuta la pastrarea alcalinitatii corpului, implicit a unei stari de sanatate corespunzatoare.

Pe piata se gasesc numeroase produse ce pretind a fi apa alcalina naturala, insa in acest sens trebuie sa fii atent pentru ca unele sunt obtinute pe cale artificiala. Recomandarea mea este apa Aquavia cu pH de 9.4 sau Perla Moldovei cu pH de 8.8, pe care le poti comanda de pe sacagiu.ro la preturi rentabile.

Cei mai multi dintre noi suferim trupeste din cauza ca facem greseli legate de alimentatie sau din cauza ca mediul in care traim este poluat – factori responsabili de o aciditate crescuta in organism. Reziduurile acide rezulta din hrana consumata, ce arde alaturi de oxigenul prezent in celule in procesul de producere a energiei.Orice reziduu ce nu este eliminat din corp se depoziteaza pe vasele de sange si in tesuturi.

Modul de stocare cel mai frecvent intalnit este surplusul de grasime. Orice cura de slabire urmata in aceasta situatie trebuie sa vizeze inainte de toate procesul de alcalinizare. Fara aceasta, dizolvarea grasimilor nu va putea fi efectuata de catre fluidele corporale.

Prin consumul unor alimente ca lactatele, carnea, conservele sau combinatii gresite intre acestea nu facem decat sa cream conditii bune pentru dezvoltarea acidozei. La fel se intampla si cand bem cafea, bauturi acidulate sau alcoolice. Stiai ca pentru neutralizarea efectului unui pahar de cola trebuie sa bei 32 de pahare de apa? Acest lucru a rezultat in urma experimentelor realizate de Sang Whang, cel care a scris Inversarea procesului de imbatranire.

Trebuie sa intelegem ca bolile degenerative, intalnite in randul adultilor, au la baza acumularile de deseuri acide. Atunci cand constientizam asta, o sa realizam si care este rostul apei alcaline. Produse precum Aquavia si Perla Moldovei nu ar trebui sa fie denumiri straine pentru noi, nu daca ne dorim sa ducem o viata sanatoasa. Sunt cheia catre eliminarea eficienta a deseurilor acide din organismul nostru. Intra pe sacagiu.ro pentru a comanda cantitatile dorite, la preturi avantajoase.

You Might Also Like