Beauty

Tratament regenerator pentru gene și sprâncene

Tratament regenerator pentru sprâncene

Înclin să cred că nu există femeie care să nu-și dorească gene și sprâncene dese și frumoase. Pentru că mama natură nu ne-a înzestrat pe toate cu sprâncene dese și definite, trebuie să apelăm la anumite tratamente care să stimuleze creșterea și îndesirea sprâncenelor.

În continuare îți voi prezenta un ser care hrănește, hidratează și regenerează sprâncenele. Am decis să testez produsul timp de o lună, dupcă care să scriu despre el, pentru a vedea dacă chiar funcționează.

Din fericire pentru mine, nu mă pot plânge că am sprâncene subțiri, doar la exteriorul sprâncenei din partea stângă nu îmi crește puțin păr.

Este prima oară când am folosit tratament Bonilash și pot spune că am rămas plăcut surprinsă. Ambalajul este unul foarte atractiv și elegant, lucru care îmi inspiră încrederea. Pentru că da, de cele mai multe ori, ambalajul vinde.

Datorită complexului natural din 11 plante, serul Bonilash ajută circulația sanguină, reducând căderea părului și stimulând creșterea acestuia.

Serul se aplică seara, după ce machiajul este îndepărtat complet, iar pielea este curată și uscată. Cu ajutorul pensulei, am aplicat produs doar pe zona care necesită îndesire.

Ser pentru stimularea creșterii sprâncenelor Ser pentru stimularea cresterii sprancenelor Bonilash,

Un aspect foarte important este faptul că serul pentru sprâncene Bonilash nu provoacă disconfort. Parfumul este foarte subtil, pe mine mă duce cu gândul la mirosul specific de rimel.

Efectele vizibile au început să apară abia după 4 săptămâni de utilizare. În colțul exterior al sprâncenei au început să crească mici firișoare de păr. Așadar, este un ser care ajută la creșterea sprâncenelor, dar în timp, nu după prima aplicare.

Din dorința de a avea gene lungi și dese, de-a lungul timpului am folosit numeroase tratamente menite să mă ajute să am gene demn de invidiat. Ei bine, unele au avut rezultate pozitiv, altele nu m-au satisfăcut deloc.

De când a apărut Mascara Med XL-Volume mi-a dorit foarte mult să o testez. De ce? Pentru că este un produs de tip 2 în 1. În timp ce mă dau cu mascara, aplic și un tratament pentru stimularea creșterii genelor.

Mascara Med – make-up și îngrijire pentru genele taleMascara Med XL-Volume

Se pare că Mascara Med ține foarte mult la siguranța clienților, deoarece produsul a fost testat din punct de vedere al toleranței la nivelul ochilor și pielii. Lucru care nu poate decât să mă bucure și să mă facă să-l folosesc cu încredere.

Un alt aspect foarte important este faptul că nu conține parfum, parabeni sau prostaglandină.

Mascara Med – 7X mai mult volum Mascara Med - make-up și îngrijire pentru genele tale

Grație periuței special concepute, genele căpăta mai mult volum. După cum puteți observa în poză, periuța este ușor curbată, lucru care mă ajută foarte mult, având genele drepte.

Pentru a evita lipirea genelor, eu aplic mascara de la bază spre vârf cu mișcări de zig-zag. În zilele când vreau un efect dramatic, aplic și 3 straturi fără probleme, deoarece genele nu se lipsesc și nu se formează bobițe.

După ce am aplicat Mascara Med aproape în fiecare zi pot spune că genele mele sunt mai rezistente și puțin mai lungi. Voi continua să folosesc mascara în continuare, pentru a mă bucura de avantajele oferite.

Dacă și tu îți dorești o mascara negru intens, care că-ți ofere volum și îngrijire în același timp, îți recomand să încerci Mascara Med, cu siguranță nu vei regreta.

Produsele menționate în articol le-am primit spre testare din partea agenției Pr Avenue.

Voi ce produse folosiți pentru gene și sprâncene?

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Simona
  December 7, 2018 at 10:51 pm

  Mascara Med Clasic este cel pe care îl am eu așa că m-ai făcut curioasă și de varianta ta.😘😘 Foarte fain articolul.

 • Avatar
  Reply
  Rokolla
  December 9, 2018 at 12:26 am

  Si eu sunt multumita de eficienta acestor produse. Le testez si eu si ma bucur de rezultate pentru ca le folosesc de ceva timp

 • Avatar
  Reply
  Andrea Chitic
  December 9, 2018 at 11:55 am

  Mascara med am folosit-o si eu si-mi place. Bonilash inca nu.

 • Avatar
  Reply
  Stefania Petrescu
  December 9, 2018 at 12:35 pm

  Mascara are o pierie tare interesanta. Sunt curioasa de ce efect ar avea pe genele mele 😀

 • Avatar
  Reply
  Gerlinde Iuhasz
  December 10, 2018 at 9:07 pm

  Ambele produse le-am ochit de ceva timp si chiar as vrea sa le incerc. Imi plac astfel de produse. Pana acum, cel mai bun efect pentru genele si sprancenele mele a avut uleiul de ricin cu vitamina A.

Leave a Reply