Diverse

Unde gasesti cele mai bune locuri de munca din videochatul romanesc?

noiembrie 24, 2017

Probabil stii deja ca videochatul este o industrie in plina dezvoltare si ca un job in acest domeniu este foarte profitabil. Pe cat de adevarat este acest lucru, pe atat de atenta trebuie sa fii in cazul in care esti interesata de locurile de munca in videochat. Atunci cand vrei sa lucrezi in acest domeniu, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, nu doar veniturile fabuloase.

Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este sa te asiguri, in primul rand, ca vei lucra legal si ca vei colabora cu profesionisti, care sa-ti ofere cele mai bune locuri de munca in videochat din toate punctele de vedere!

Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, nu iti asigura doar venituri fabuloase, ci si conditii de lucru pe masura, care iti vor intrece toate asteptarile! Locurile de munca in videochat oferite de catre acest studio premium sunt absolut legale, astfel incat vei putea sta linistita din punct de vedere al corectitudinii si transparentei.

Iata care sunt doar cateva dintre avantajele de care te vei bucura daca vei aplica pentru cele mai bune locuri de munca din videochatul romanesc:

1. Te vei bucura de legalitate deplina si siguranta a veniturilor

Exista numeroase studiouri obscure, care profita de naivitatea tinerelor dornice de castiguri mari, oferindu-le tot felul de beneficii care nu sunt reale. In final, ajung sa dispara peste noapte cu banii munciti cinstit de catre modele.

Totodata, ca sa fii sigura ca iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii si in deplina legalitate, alege mereu un studio premium, precum Studio 20, care ofera locuri de munca in videochat bazate pe un contract de artist-interpret. Doar asa te vei bucura de stabilitate financiara si vei avea certitudinea ca nimeni nu va profita de bunele tale intentii. Toate castigurile tale vor figura in acte si vor fi impozitate conform legii.

Nu in ultimul rand, Studio 20 nu angajeaza decat tinere majore, deoarece aceasta este o industrie care se adreseaza exclusiv adultilor.

2. Vei avea parte de cel mai bun training

Esti interesata sa incerci unul din locurile de munca in videochat de pe piata, dar peste tot ti s-a cerut experienta? Nu si la Studio 20. Aici, cei mai buni traineri din acest domeniu se vor ocupa de tine pentru a te tranforma intr-un model de videochat de top. De asemenea, te vor invata cum sa te machiezi, cum sa te imbraci si cum sa te comporti.

In cadrul trainingului, vei lua lectii de limba engleza, de cultura generala si de arta a machiajului, care te vor ajuta sa faci o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet. Astfel, iti vei atinge mult mai rapid si mai usor obiectivele financiare propuse!

3. Vei lucra pentru un studio de videochat de renume, care te poate promova pe masura asteptarilor tale

Daca tot te gandesti sa optezi pentru un loc de munca in videochat, cu siguranta vrei sa lucrezi pentru un studio renumit! Cu peste 17 ani de experienta, Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, iar dovada stau certificarea Jasmin la nivel Gold si numeroasele premii obtinute in cadrul festivalurilor internationale de profil.

Multe modele aflate la inceput de drum, care aplica pentru locuri de munca in videochat la tot felul de studiouri, se plang ca nu au veniturile la care visau si ca nu parte de trafic semnificativ. Insa la Studio 20, vei avea mereu cu cine sa interactionezi.

Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, toate modelele Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic catre modele, pentru ca acestea sa aiba venituri substantiale si sa isi indeplineasca obiectivele propuse. Vei avea sansa sa ai venituri aditionale consistente si din siteurile personale sau din programe de afiliere.

4. Vei beneficia de sustinere pe tot parcursul colaborarii

Tot nu te-ai convins ca Studio 20 ofera cele mai bune locuri de munca din videochat? Pe langa faptul ca vei primi ajutor financiar pentru completarea garderobei de lucru si a trusei de machiaj, in primele 3 luni ca model de videochat adult, vei beneficia de un venit minim garantat de 1.000 de dolari, indiferent de cat de mici sunt incasarile tale. In cazul in care castigurile tale depasesc 1.000 de dolari, vei primi procentul aferent sumei pe care ai acumulat-o in respectiva perioada. Mai mult decat atat, vei avea acces la credite rapide fara dobanda direct la angajator. Astfel, nu mai trebuie sa astepti ani de zile pentru a-ti achizitiona propria casa sau masina.

Iar beneficiile nu se opresc aici. Daca esti muncitoare, serioasa si stii sa te faci placuta in randul fanilor tai, vei avea parte de bonusuri de fidelitate si performanta, care cumulate, pot reprezenta pana la 65% din incasarile tale! Totul depinde doar de perseverenta si ambitia ta!

5. Vei avea la dispozitie cele mai bune conditii de lucru

Pentru a putea avea succes in videochat, trebuie sa ai pregatirea necesara, dar si aparatura profesionala de ultima ora, lumini si decoruri diverse. Toate acestea reprezinta o investitie semnificativa, de care 90% dintre tinerele care aplica pentru locuri de munca in videochat nu dispun. De aceea, sa lucrezi la un studio premium precum Studio 20 este cel mai bun lucru pentru evolutia ta profesionala. Aici, vei avea la dispozitie aparatura performanta de ultima ora si numeroase camere tematice, decorate modern si luxuriant, pentru a putea oferi membrilor show-uri memorabile.

Asadar, cu atatea beneficii existente, nici nu este de mirare ca tot mai multe tinere aleg sa aplice pentru unul dintre locurile de munca din videochat puse la dispozitie de Studio 20. Contacteaza reprezentantii celui mai mare studio de videochat adult din lume si stabileste un interviu pentru a vedea cu ochii tai ca tot ceea ce am mentionat mai sus este perfect adevarat. Tot ceea ce ne dorim de la tine este seriozitate, implicare 100%, perseverenta si o atitudine pozitiva. De restul ne ocupam noi! Cu Studio 20 alaturi, nu a fost nicicand mai usor sa iti implinesti visurile!

You Might Also Like