Igiena orala

Sfaturi pentru dinți albi și sănătoși

noiembrie 24, 2017

Cu toții ne dorim să avem dinți albi și sănătoși, dar pentru asta trebuie să acordăm câteva minute pentru a ne îngriji dinți corespunzător. În articolul de azi îți vom prezenta câțiva păși esențiali de urmat, pentru a obține o dantură perfectă și un zâmbet fermecător.

     1. Spală-te pe dinți de două ori pe zi.

Spălarea dinților de cel puțin două ori pe zi este extrem de importantă pentru a-i menține sănătoși și puternici. Lasă lenea deoparte și nu sări peste spălatul pe dinți dimineața, deoarece foarte multe bacterii se dezvoltă în cavitatea bucală pe timpul nopții.

     2. Alege pasta de dinți potrivită nevoilor tale.

Fă primul pas pentru o dantură perfectă și alege pasta de dinți potrivită nevoilor tale. Pasta de dinți este un produs pe care îl folosim zilnic. Pe piață, ne sunt puse la dispoziție de către firmele producătoare o gamă largă de paste de dinți , astfel încât să o achiziționam pe ceea potrivită pentru nevoile noastre.

Colgate Advanced White este o pastă de dinți care curăță dinți în profunzime și oferă o respirație proaspătă. Este dovedit clinic că îndepărtează petele și previne apariția acestora.

     3. Apa de gură și ața dentară sunt esențiale pentru o igiena orală corectă.

Periuța de dinți nu poate pătrunde în spațiile mici, de aceea folosirea aței dentare este foarte esențială pentru a curăța dinții și gingiile în profunzime. Ața dentară vă permite să ajungeți în zonele greu accesibile periuței de dinți.

Ața dentară Oral-B oferă o curățare corectă a spațiilor interdentare, acolo unde periuța de dinți nu poate ajunge. Este ușor de folosit, nu se rupe și acționează delicat asupra gingiilor.

Clătește-ți dinții după fiecare masă, pentru preveni apariția cariilor. Știu, poate fii destul de greu să te speli pe dinți după fiecare masă, mai ales dacă ești la muncă sau iei masa în oraș. Soluția ideală este să-ți clătești gura imediat după ce ai mâncat, pentru a evită situațiile neplăcute de a vorbi cu resturile de mâncare printre dinții.

     4. Folosește produse profesionale pentru a obține un zâmbet alb și strălucitor.

Acest pas este opțional, nu este necesar să folosești un produs special pentru albirea dintilor dacă nu ai nevoie. Pentru cei care doresc să aibă dinții mai albi pot folosi, produse din comerț speciale, sau bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu este recunoscut de către specialiștii pentru beneficiile sale asupra dinților . Acesta curăță și albește dinții cu succes. Totuși, fiind un produs abraziv nu trebuie folosit în exces, deoarece acesta poate afecta smalțul dinților.

Având dinții mai albi, vei zâmbi mai mult și vei avea mai multă încredere în tine.

     5. Mergi la medicul stomatolog de cel puțin două ori pe an.

Medicul stomatolog este unul dintre doctorii pe care ar trebui să îi vizitezi de cel puțin două ori pe an. O dantură sănătoasă este cartea de vizită oricărei persoane. Controalele periodice la medicul stomatolog, pentru a trata și a prevenii cariile la timp, te ajută să ai o dantură sănătoasă și un  zâmbet fermecător.

Dacă urmezi aceste sfaturi esențiale, zâmbetul tău va fi impecabil în orice moment.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like