Frumusețe

Unghii sănătoase și rezistente cu Feminohelp

noiembrie 28, 2018
ÎNGRIJIREA UNGHIILOR ȘI A CUTICULELOR

 De ce să avem grijă de mâinile și unghiile noastre?

Simplu, mâinile și unghiile sunt cartea noastră de vizită, prin urmare trebuie să le acordăm o îngrijire deosebită pentru a ne putea bucura de mâini și unghii frumoase și sănătoase.

Unghiile neîngrijite denotă că ești o persoană leneșă, care nu pune prea mult preț pe aspectul său. De cele mai multe ori, noi femeile, ne dorim să arătăm impecabil, dar mai sunt și cazuri, mai puțin plăcute, în care unele femei nu se îngrijesc cum ar trebui.

Dacă stai să te gândești, îngrijitul unghiilor nu-ți ia mai mult de câteva minute pe zi. Îngrijirea unghiilor și a cuticulelor trebuie să fie o plăcere și nu o corvoadă.

Acestea fiind spuse, în continuare îți voi prezenta un tratament, care hidratează cuticulele și regenerează unghiile deteriorate și fragile. Produsul se numește Feminohelp și conține un complex de 5 uleiuri prețioase.

Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor

complex de 5 uleiuri pretioase

Ingrediente naturale:

  – ulei de argan

  – ulei de ricin

  – ulei de măsline

  – ulei de avocado

   – ulei de susan

Unghiile fragile, care se rup ușor, a fost o adevărată problemă pentru mine. Mă enerva la culme când vedeam femei cu unghii puternice și sănătoase, iar eu nu puteam să le las să crească deoarece erau foarte fragile și se rupeau imediat.

De când am început să folosesc serul Feminohelp, pot spune că am observat o îmbunătățire la aspectul unghiilor. Încă de la prima aplicare, unghiile mele erau vizibil mai sănătoase.

Utilizarea produsului este una relativ simplă și plăcută, se rotește capătul creionului până se eliberează ser. Cu ajutorul pensulei moale și plăcută la atingere, aplic produs pe conturul unghiei, după care masez ușor, cu mișcări circulare și blânde, până când se absoarbe complet.

Feminohelp Unghii

feminohelp ser

Consider că am testat serul Feminohelp unghii îndeajuns de mult încât să îmi pot face o părere despre el. După cum se poate observa și în poze, unghiile arată vizibil mai sănătoase și rezistente, pe lângă asta, au crescut destul de bine în 3 săptămâni.

Trebuie să menționez și faptul că serul are un miros divin, după utilizare, unghiile mele sunt învăluite într-un parfum plăcut și relaxant de uleiuri naturale.

Atât de mult îmi place tratamentul de unghii, încât îl folosesc zilnic. Eu îl aplic mai mult seara, când știu că am terminat cu gătitul sau curățenia.

Vrei să ai și tu unghii sănătoase și rezistente, ca și mine? Cumpără și tu serul Feminohelp și bucurate de unghii demne de invidiat. Tratamentul costă în jur de 20/25 de lei, depinde de oferta actuală și din magazinul de unde îl procuri. Am văzut că la 1001 cosmetice este mai ieftin decât la eMag.

unghii rosii

Produsul l-am primit spre testare din partea agenției Pr Avenue.

Tu ai folosit serul Feminohelp pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Alina noiembrie 28, 2018 at 11:10 am

  De când ai anunțat pe Facebook că urmează să testezi Feminohelp, am fost nerăbdătoare să aflu părerea ta. Recenzia ta m-a convins că este un produs ce merită cumpărat.

 • Reply Lucia Mihaela Curea noiembrie 28, 2018 at 5:32 pm

  Pentru cuticule as incerca si eu acest produs, poate nu vor mai fi atat de uscate.

 • Reply Alexandroaia Elena-Cristina noiembrie 29, 2018 at 8:58 am

  De mult timp ma tenta sa cumpăr FeminoHelp asa ca ma bucur mult sa gasesc niste păreri „proaspete”, daca pot sa zic asa, de la cineva care a testat produsul.

 • Reply Alina noiembrie 29, 2018 at 1:50 pm

  Am si eu acest produs. Il folosesc zi de zi, si am inceput sa observ siderente la unghiile mele. Imi place acest produs.

 • Reply Andrea Chitic noiembrie 29, 2018 at 4:32 pm

  Oh, da. Am folsit si eu acest produs si-mi place mult. Am scris si eu despre el.

 • Reply Catalina Coman noiembrie 29, 2018 at 10:50 pm

  Recent am inceput si eu sa il folosesc. Sper sa mi se mai regenereze putin unghiile, ca e jale cu ele.

 • Reply Rokolla noiembrie 29, 2018 at 11:30 pm

  Folosesc si eu acest tratament pentru unghii si chiar am impresia ca este eficient. chiar mi s-au mai intarit unghiile si par mai sanatoase

 • Reply Beauty with Camy decembrie 1, 2018 at 10:04 am

  acest produs chiar e unul tare bun si merita toti banii! si eu il folosesc zilnic!

 • Reply Simona decembrie 2, 2018 at 1:47 pm

  Am și eu acest ser pentru unghii și îmi plac mult efectele lui!! ? Miroase foarte frumos!!

 • Leave a Reply