Travel

Alege o masina din oferta de inchirieri auto Otopeni si profita de solutia eficienta de transport!

noiembrie 28, 2018

Dezvoltarea impresionanta pe care a cunoscut-o capitala tarii in ultima decada atat in plan economic, cat si social, cultural si turistic, a produs un puternic efect de crestere a traficului de persoane si aeronave pe aeroportul Henri Coanda. Din pacate, cu toate ca Bucurestiul depinde foarte mult de acest aeroport, infrastructura si organizarea orasului au ramas cu mult in urma nevoilor prezentului astfel incat, pentru a rezolva problema transportului de la aeroport pana in oras exista o singura solutie functionala: accesarea serviciilor de inchirieri auto din Otopeni.

Atunci cand vii in capitala tarii cu obiective profesionale, precum o intalnire de afaceri sau participarea la un eveniment din domeniul in care activezi, cea mai de pret resursa pe care o vei avea de-a lungul sederii va fi timpul. In acest sens, probabil ca vei viza o buna organizare si o eficientizare a tuturor activitatilor, iar calatoriile prin oras si in afara acestuia vor cere un mijloc performant de transport.

Transportul in comun si serviciile de taximetrie ofera solutii incomode si neperformante, mai ales in cazul in care ai de facut mai multe drumuri in perioada sederii sau ai venit cu un bagaj voluminos. Asadar, singura varianta care iti poate oferi siguranta si confort in conditii de mobilitate maxima este o masina aleasa din ofertele de inchirieri auto Otopeni.

In functie de pachetul de servicii si firma cu care alegi sa colaborezi, autoturismul rezervat online sau prin telefon va fi livrat la adresa specificata de tine, inclusiv in parcarea aeroportului ce deserveste Bucurestiul, in circa 2 ore de la rezervare. In cazul in care nu vrei sa conduci prin traficul capitalei sau doresti sa folosesti timpul cat mai eficient, o companie serioasa de inchirieri auto din Otopeni iti poate pune la dispozitie un sofer personal care sa iti asigure transportul pe toata durata sederii tale.

Daca doresti un autovehicul rafinat, care sa ofere optiuni de lux, poti alege un Audi A4 sau un BMW X5, modele pe care le vei gasi cu siguranta in oferta FocusRent de inchirieri auto in Otopeni. Pe langa dotarile performante de siguranta, confort si divertisment, toate masinile din aceasta oferta vor fi mai noi de 5 ani, astfel incat iti vor oferi acces la tehnologie si materiale interioare de ultima generatie.

Daca scopul venirii tale in Bucuresti este de natura personala, precum un eveniment in familie sau cu prietenii, atunci probabil ca vei fi nevoit sa parcurgi foarte multe drumuri dus-intors prin oras, de la hotel la restaurant sau de la casa rudelor la marile centre comerciale. Pentru a spori eficienta transportului, companiile de inchirieri auto din Otopeni ofera numeroase modele din categoria “economy”, precum Opel Corsa si Ford Fiesta, masini cu un consum de combustibil foarte redus. Daca esti implicat in organizarea unui eveniment de proportii, atunci varianta sigura, confortabila si eficienta pentru transportul grupurilor de pana la 9 persoane este alegerea unui microbuz cu 8+1 locuri din oferta de inchirieri auto Otopeni.

Pe langa RCA si full Casco, pretul de baza al ofertei FocusRent de inchirieri auto Otopeni include si rovinieta, iar eventualele avarii aparute vor fi rezolvate cu promptitudine prin inlocuirea gratuita a vehiculului in cel mult 5 ore. In plus, call-center-ul este disponibil non-stop pentru a-ti prelua rezervarile si a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, data viitoare cand vii cu avionul la Bucuresti, alege cu incredere serviciile de inchirieri auto Otopeni de la FocusRent si asigura-te ca masina de care ai nevoie te asteapta in parcarea aeroportului!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply