Călătorii

Vacanță în Viena: o vizită la Kunsthistorisches Museum

decembrie 1, 2022
o vizită la Kunsthistorisches din Viena

Muzeul de Istorie a Artei din Viena

Muzeul Kunsthistorisches este unul dintre cele mai importante muzee din Viena și una dintre cele mai importante galerii de artă din lume.

Dacă ești pasionat de cultură, artă și istorie, o vizită la Kunsthistorisches din Viena este obligatorie. Trebuie să te asiguri că vei avea suficient timp la dispoziție pentru a te bucura cu adevărat de colecțiile vaste ale muzeului, deoarece sunt atât de multe de văzut.

Un pic de istorie

  • Kunsthistorisches Museum (Muzeul de Istorie a Artei) a fost construit în 1891 lângă Palatul Imperial pentru a găzdui colecțiile extinse ale familiei imperiale.
  • Cu o gamă largă de lucrări eminente și cea mai mare colecție Bruegel din lume, este considerat unul dintre cele mai eminente muzee din lume.
  • Interiorul acestui muzeu are un design spectaculos, cu pereți de marmură și accente aurii. Are un aspect grandios și foarte ornamentat, cu multe statui și picturi diferite care împodobesc sălile.

Colecțiile Muzeului Kunsthistorisches

Muzeul Kunsthistorisches include mai multe secțiuni autonome care se adresează diferitelor tipuri de artă sau epoci.

  • Egit și din Orientul Apropiat
  • Grecia și Roma Antică
  • Sculptura și Arta decorativă
  • Colecţia Numismatică
  • Bibioltecta

Mie mi-a plăcut cel mai mult colecția din Egipt. Dar asta ține doar de gusturile personale. Până la urmă, toate merită vizitate!

Pe Tik Tok am postat și un videoclip cu Muzeul de Istorie a Artei din Viena. Aici poți vedea o parte din colecțiile muzeului.

@elenamateica

#Kunsthistorisches Museum din #Viena a fost construit cu scopul de a găzdui bogatele colecții de artă ale casei imperiale. #fy #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #viral #treding #viralvideo #kunsthistorischesmuseum #wienmuseum #wien #popular #viziteazacumine #muzeu #calatorestecumine

♬ You and I – Will Armex

Cât timp durează o vizită la Kunsthistorisches Museum?

Dacă ești un iubitor de artă, vei avea nevoie de cel puțin 2/3 ore pentru a explora uluitoare colecții permanente și temporare de la Kunsthistorisches Museum.

Unii turiști se concentrează doar pe primul etaj, care expune unele dintre cele mai bune picturi din lume, și își încheie turul în doar o oră.

Dacă ești obosit, îți recomand o vizită la cafeneaua Muzeului pentru a-ți recupera energia. Deși, cel mai probabil, va trebui să aștepți ceva timp pentru a prinde o masă liberă. Este o zona aglomerată.

Preț bilet: 18 euro

Dacă planifici un city break in Viena, nu rata Kunsthistorisches Museum.

Mai poți citi și aceste articole din Excursia mea în Viena:

De ce să vizitezi Catedrala Sf. Stefan din Viena?

Hai cu mine în vizită la Grădina Zoologică Schönbrunn din Viena

Palatul Schönbrunn: O călătorie regală în inima Vienei

Merită vizitată Opera de Stat din Viena?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply