Uncategorized

Bateria de artificii cu 293 de lovituri, cea mai spectaculoasa alegere pentru un show pirotehnic

ianuarie 3, 2019

Daca esti un impatimit al artificiilor, cea mai mare problema pe care ai intampinat-o pana acum cand ai cautat sa cumperi materiale pirotehnice a fost, foarte probabil, faptul ca nu ai gasit suficiente produse de calitate. Acest lucru se intampla din cauza ca oferta nu era foarte variata, iar singurii comercianti ai unor astfel de produse erau vanzatorii din piete, care de multe ori nu cunosc nici macar ei ce articole au pe taraba.

Aceasta problema s-a rezolvat odata cu intrarea pe piata din Romania a magazinului online Ekopiro.ro, care comercializeaza petarde, artificii, fumigene, rachete, stroboscoape, torte si multe altele. Dupa succesul din Ungaria, Cehia si Slovacia, Ekopiro a ajuns si in tara noastra, unde vinde exclusiv produse provenite de la branduri renumite la nivel international, de o calitate garantata si insotite de instructiuni de folosire si masuri de siguranta.

Chiar daca si-au obisnuit clientii cu cele mai spectaculoase produse pirotehnice disponibile vreodata in Romania, Ekopiro s-au intrecut pe ei insisi odata cu ultimul produs introdus in oferta. Este vorba despre Show Box 7v1, o baterie de artificii cu 293 de lovituri si tunuri multicalibru. Acest produs colosal face parte din categoria F3 si poate fi comercializat exclusiv catre persoanele cu o varsta peste 21 de ani.

Spectacolul pirotehnic pe care aceasta baterie de artificii il creeaza pe cer este greu de intrecut chiar si de catre show-urile pirotehnice de Revelion organizate de municipalitate in pietele din marile orase. Timp de 95 de secunde, intreg cerul va fi luminat in zeci de culori si umplut cu diferite forme spectaculoase, totalizand 15 efecte diferite.

Filmuletul de prezentare de pe site iti arata cum te-ai putea distra cu orice ocazie speciala, daca alegi sa achizitionezi aceste artificii. Show-ul pirotehnic debuteaza spectaculos, cu o serie de explozii cu irizatii rosii. Dupa aceasta serie, cerul se intuneca pentru cateva secunde, apoi efectele pirotehnice revin in forta.

Urmeaza cateva „sageti” multicolore, trimise in colturi diferite ale cerului, care explodeaza initial separat, apoi impreuna, intr-o mare de culoare si un sunet prelung de artificii. Dupa o alta scurta pauza, este momentul finalului apoteotic: sute, poate chiar mii de luminite danseaza si pocnesc unele dupa altele, insotite de strigatele de admiratie ale celor prezenti.

Aceste artificii nu sunt tocmai ieftine, insa efectele pe care le produc sunt de neintrecut. Daca le lansezi dintr-un loc inalt, care sa le confere vizibilitatea meritata, cei care le vad ar putea considera ca in zona respectiva a avut loc un concert organizat de primarie sau poate o petrecere privata cu staif.

Totusi, avand in vedere ca vorbim despre o baterie de artificii foarte puternica, este important de precizat ca aceasta trebuie aprinsa exclusiv in aer liber, in zone lipsite de vegetatie uscata si produse inflamabile, iar copiii, animalele de companie, dar si persoanele aflate in stare de ebrietate trebuie tinute la distanta de locul detonarii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply