Lifestyle

2Performant a lansat funcția de influencer marketing

2Performant influencer marketing

Dacă activezi în domeniu de vlogging/blogging cu siguranță ai auzit de platforma 2Performant, care se ocupă de mai bine de 10 ani cu affiliate marketing. De-a lungul timpului, creatorii de conținut au promovat diferite produse de la brandurile preferate, iar în cazul în care au  înregistrat vânzări, la final au fost recompensați cu diferite comisioane.

Recent, 2Performant a intrat pe piața de influencer marketing.

Ce este influencer marketing?

Influencer marketing este o campanie prin care creatorii de conținut (bloggeri, vloggeri, vedete, jurnaliști etc.) pot face un brand sau un serviciu mai cunoscut. Pentru ca mesajul să fie transmis cât mai departe, este musai ca creatorul de conținut să aibă un număr cât mai mare de urmăritori.

Prin noua funcție de influencer marketing lansată de 2Performant, agențiile sau brandurile pot colabora mult mai ușor cu creatorii de conținut.influencer marketing 2Performant

Dacă dorești să participi la campaniile inițiate de branduri sau agenții, tot ce trebuie să faci este să-ți faci cont la 2Performant, iar în partea stângă a platformei vei găsi noua funcție lansată care se numește Influencer marketing Beta.

 Influencer marketing Beta

Înainte de a participa la campanii, trebuie să-ți creezi un profil cu toate datele necesare, cum ar fi câți vizitatori unici ai pe blog sau câți urmăritori ai pe rețelele sociale. Pentru o bună colaborare, nu încerca să scrii informații ce nu sunt adevărate, deoarece ceea ce scrii în profil se poate verifica cu ușurință.

Te-ai gândit vreodată cât valorează munca pe care o prestezi în mediul online? Dacă răspunsul tău este nu, acum este momentul să o faci deoarece ești nevoit să-ți afișezi tarifele, atât pentru crearea de conținut pe blog sau pe youtube, cât și publicarea unor postări pe Facebook sau instagram.

Totul este transparent, toată lumea poate vedea tarifele tale, dar și tu la rândul tău poți vedea ce sume de bani cer anumite bloggerițe sau vedete.

Din punctul meu de vedere, este un lucru foarte bun faptul că tarifele sunt afișate, deoarece dacă o agenție sau un brand este interesat să lucreze cu tine, te poate contacta în privat. Nu uita, prețurile sunt negociabile.

Un lucru foarte important și de ținut minte este faptul că nu trebuie să aștepți până când o agenție te contactează, pentru a avea parte de colaborări. Dacă accesezi categoria All campaigns vei descoperi toate campaniile active la care te poți înscrie.

Dacă nu ești acceptat la o campanie, acest lucru nu trebuie să te descurajeze, pur și simplu profilul tău nu corespunde cu cerințele impuse de către agenții sau branduri.

Totodată, dacă consideri că o campanie nu ți se potrivește, nu aplica. Decât să promovezi un brand sau un serviciu care nu-ți inspiră încredere, mai bine zici pas.

În orice caz, este foarte puțin probabil să nu fii acceptat la campaniile active. Spre exemplu, deși este o funcție nou lansată, eu deja am luat parte la 4 campanii.

Nu uita, pentru o bună desfășurare, trebuie să ceri exact cât valorează munca ta. Experiența dobândită și calitatea serviciilor oferite fac diferența dintre creatorii de conținut.

 influencer marketing

Odată ce ai fost acceptat la campanie, iar articolul postat pe blog sau videoclipul realizat îndeplinește toate cerințele impuse de către brand sau agenție, banii îți vor fi virați în contul de la 2Performant, în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a scoate banii din platformă, trebuie să ai suma minimă de un milion. Rămâne la alegerea ta când dorești să retragi banii, dacă dorești, poți aduna o sumă mai mare de bani, după care să-i retragi în contul bancar.

Acestea fiind spuse, dacă ești în căutare de awareness și conținut, 2Performant este locul ideal. Nu mai ezita și fă-ți cont acum și ia parte la numeroase campanii plătite.

2performant.com

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Copila cu zâmbete
  December 27, 2018 at 11:08 am

  Foarte utile informațiile! O sa țin minte aceste sfaturi!

 • Avatar
  Reply
  Delia
  December 27, 2018 at 8:03 pm

  Foarte interesante informatiile! Nu stiam de chestia asta.

 • Avatar
  Reply
  Beauty by Sunshine
  December 27, 2018 at 8:39 pm

  Da, am auzit aceasta informatie, dar tu, mai lamurit la cum se procedeaza. Am sa intru pe site sa vedem cu cine voi colabora. Merci de info.

 • Avatar
  Reply
  Deyutza
  December 27, 2018 at 9:40 pm

  Super tare ideea asta, m-am inscris si eu astept sa vedem cum va decurge treaba

 • Avatar
  Reply
  Butterfly
  December 28, 2018 at 12:13 am

  Foarte interesant, nu stiam despre aceasta functie, ma voi inscrie si eu

 • Avatar
  Reply
  Lucia Mihaela Curea
  December 28, 2018 at 12:52 pm

  M-am inscris si eu, iar din ianuarie voi trece la treaba.

 • Avatar
  Reply
  Anca
  December 28, 2018 at 4:00 pm

  Si eu am cont la ei, doar ca iti trebuie putin timp ca sa castigi ceva… sau doar noroc

 • Avatar
  Reply
  Andreea Apostol
  December 28, 2018 at 10:12 pm

  Sunt și eu la ei, doar că sunt varză la promovat orice…

 • Avatar
  Reply
  Rokolla
  December 29, 2018 at 12:21 am

  Am tot zis sa ma inscriu si eu. Ce-i drept nu stiam unde pot face exact aceasta miscare si ma bucur ca ai detaliat un pic acest subiect pentru ca stiu exact ce am de facut. Din ianuarie ma voi inscrie si eu. Voi vedea daca sunt sau nu acceptata

 • Avatar
  Reply
  Georgiana
  December 29, 2018 at 11:39 am

  Auzisem despre acest program, dar nu stiam prea multe despre el. Articolul tau e tare util si bine venit😁multumesc de info!

 • Avatar
  Reply
  Oana Durican
  December 29, 2018 at 5:25 pm

  Din pacate eu nu am avut o colaborare fructuoasa cu 2 performant. La inceput, castigam binisor. Apoi, cand incepusem sa scriu despre serialul Suleyman (prin 2013). niste pustoaice de pe fb care-mi copiau articolele voiau sa ma enerveze pt că le tot raportam paginile la fb. Ele, sau una din ele, faceau comenzi apoi anulau comanda. Le-am spus celor de la 2parale, pe atunci, sa nu tina seama de IP-ul acela de pe care se facusera vreo 5-6 astfel de comenzi (acum câțiva ani in contul 2parale puteam vedea IP-ul persoanei care facuse comanda). O tipă mi-a răspuns amabil – nu mai țin minte ce, și nu are relevanță pt ceea ce vreau să spun, însă din acea clipă, adică de 5 ani, nu am mai câștigat nici măcar un leuț la ei. Mă rog, după vreo 2 ani – deci am avut ceva răbdare – văzând că țin reclamele lor degeaba pe blog, le-am șters… Deși, în mod curios, când puneam reclame 2performant, imi creștea traficul de câteva ori. Chestie verificată!

Leave a Reply