Când se împodobește bradul de Crăciun

Când se împodobește bradul de Crăciun

Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre cele mai frumoase și iubite tradiții din întreaga lume. Dacă ar fi să respectăm tradiția, bradul se împodobește în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie.

Dar din lipsă de timp, sau din prea mult entuziasm, multă lume împodobește bradul de Crăciun mult mai devreme, lucru pe care l-am făcut și eu. Când eram mică, împodobeam bradul doar în data de 24 decembrie, dar acum lucrurile s-au schimbat. Până la urmă, fiecare persoană ar trebui să împodobească bradul când consideră el de cuviință.

Brad natural sau artificial?

Iubesc natura și încerc să o protejez cât de mult pot, așadar eu optez pentru brad artificial. Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, nu mi se pare normal să tai un brad din pădure doar pentru a-mi satisface unele dorințe.

Dar cum am mai spus, până la urmă fiecare face cum consideră că este mai bine. Știu că nici bradul artificial nu este cea mai bună alternativă, dar este mai puțin dăunătoare.

Dacă anul trecut am ales să împodobesc bradul de Crăciun în culoarea roșie, anul acesta am decis să-l fac argintiu, alb și roșu. Nu a mai fost nevoie să cumpăr brad artificial deoarece îl aveam de anul trecut.

Decorațiunile de Crăciun pe care le-am folosit sunt cumpărate din Pepco, Carrefour și Profi. Mi-aș fi cumpărat și decorațiuni de Crăciun din Jumbo, dar din păcate la mine în oraș nu există magazin.

Sub brad am ales sa pun un șervet de masă de la Pepco. brad natural de Craciun

Crăciun Fericit alături de cei dragi!

6 thoughts on “Când se împodobește bradul de Crăciun

  1. Rox says:

    Si eu aleg bradul artificial, pe care nu-l incarc foarte tare. Imi place sa ii vad culoarea. Am vazut ca exista peste tot tendinta de a-l supraincarca. 🙂 Ma gandesc cum ar fi daca l-ar darama :))

  2. Oana Durican says:

    Un brad micut cu putine ornamente sigur ca poate fi impodobit chiar in ajun, dar cand ai cateva sute de globuri si figurine, si un brad de 2,5 metri, parca nu vrei sa-ti petreci tot Ajunul facand pomul…

  3. LacraRevs says:

    Eu de mai mult de 5 ani am doar brad artificial.. îl împodobesc multicolor de obicei.. Îmi plac prea multe ornamente și nu mă pot abține să nu le cumpăr doar pentru că sunt de culoarea x care nu se potrivește cu ce am în mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *