Diverse

Beneficiile aduse de Gotek

decembrie 27, 2019

Inca de cativa ani deja, LED-urile sunt utilizate pentru iluminare in cazul multor modele de masini, oferind mai multe avantaje decat becurile clasice cu halogen in cazul farurilor si de asemenea fiind excelente ca indicatori de bord si sisteme de iluminare interioare. 

Despre orice domeniu am vorbi, tehnologiile avanseaza pe zi ce trece, din ce in ce mai mult si mai rapid. Astfel, masinile inteligente nu mai sunt un vis atat de indepartat pe cat pareau acum 10-20 de ani. Deja exista modele care se pot conduce singure daca le introducem o anumita ruta pe care sa o urmeze si isi pot da seama cand sa opreasca la semafor, la trecerile de pietoni sau cand sa vireze la stanga sau la dreapta. 

Calculele realizate de o inteligenta artificiala sunt mai rapide decat cele realizate de o persoana normala asa ca deciziile sunt luate instantaneu. Acest lucru va ajuta la evitarea multor accidente dar si a aglomeratiei de pe strazi, in marile orase aceasta fiind o adevarata problema. 

Pe masura ce sistemele de control vor fi imbunatatite si schimbate acelasi lucru se va intampla si cu sistemele de iluminare, de la faruri si pana la indicatori externi sau interni. In prezent, cea mai buna alternativa este reprezentata de catre becurile LED, o tehnologie care a fost adoptata in multe domenii datorita eficientei sporite pe care o ofera. 

Exista cateva diferente distincte care fac becurile LED atat de bune in comparatie cu altele, de la consumul de curent electric pana la durata de viata foarte mare dar si un raport calitate pret destul de bun. In acest sens, cele mai bune solutii de iluminare LED pentru masini pot fi gasite in magazinul Gotek. Cei de aici sunt mari fani ai tehnologiei si ai masinilor autonome ale viitorului si considera ca prin intermediul produselor comercializate de ei pot aduce un  aport in ceea ce priveste implinirea acestui vis. 

In ceea ce priveste o masina, in componenta acesteia gasim destul de multe becuri, atat la exterior cat si la interior, de la faruri pana la cei mai nesemnificativi indicatori de pe bord sau lumini ambientale. 

Comparativ cu un bec cu halogen pentru far care are o durata de viata de numai 2000 de ore, un bec LED are o durata de viata de aproape 50000 de ore. De asemenea, acestea sunt si mai luminoase si astfel mai vizibile atat pe timp de noapte cat si de zi, nu produc atat de multa caldura si au un consum mult mai mic de curent. 

In magazinul Gotek gasim https://www.gotek.ro/leduri-auto pentru orice tip se masina si pentru orice parte a acesteia. Desigur ca avem si posibilitatea de a face noi schimbari, predominant la interior in ceea ce priveste lumina ambientala. Desi produc mai multa lumina, aceasta este mai placuta, ceea ce inseamna ca o banda LED este perfecta pentru a fi montata in masinile in care merg si copii dar si la faruri, pentru semnalizare astfel incat am putea spune ca avem o masina mai moderna si mai performanta. 

Calitatea unui bec LED poate varia si ea, de la un model la altul si de la un producator la altul, asa cum ne-am astepta. Totodata, pe piata gasim modele originale dar si contrafacute, de o mai slaba calitate. Nu trebuie sa cadem in aceasta capcana insa, fiind bucurosi ca vom plati mai putin pentru ele. Ceea ce este original si de calitate are un pret mai mare mereu dar isi merita banii. 

Ceea ce defineste un business bun este parerea clientului despre produsele si serviciile pe care le primeste. In cazul magazinului Gotek parerile sunt doar pozitive, produsele achizitionate de aici de catre clienti fiind utile si de calitate. Increderea de castiga prin oferirea de lucruri bune care sa ii ajute pe ceilalti, sa le faca viata mai simpla si mai usoara. Zi de zi, cei de la Gotek cauta noi metode prin care serviciile oferite sa fie si mai bune si mai apreciate de catre clienti. 

In acest sens, montarea becurilor LED poate fi realizata de catre ei, garantand astfel o compatibilitatea maxima cu masina clientului. Transportul va fi realizat in maxim 48 de ore, oriunde in tara, fara a omite testarea fiecarui produs inainte de livrare. Nu lipseste nici suportul tehnic, atat la fata locului, la magazinul lor din Constanta cat si telefonic sau online dar si posibilitatea de retur a produselor, in termen de 14 zile. 

Nu putem pasi in viitor decat daca acceptam schimbarile care vor aparea o data cu asta si daca le vom adopta, becurile LED fiind si ele o parte din tehnologiile viitorului, acum mult mai aproape decat pare. Prin magazinul Gotek putem obtine si noi produse de cea mai buna calitate, moderne si fiabile astfel incat masina sa devina mai performanta dar si mai eleganta si mai moderna. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply