Diverse

Calypsomono.ro inlocuieste rapid tevile sparte din sistemul de canalizare

martie 2, 2020
Curatare si spalare mecanizata

In zori, cand am iesit din curtea casei in drum, sa iau masina care ma duce la serviciu am vazut un adevarat paraias care curgea paralel cu soseaua. Nu plouase si apa era curata ca lacrima, dar se risipea, fara ca nimeni sa o opreasca sau sa inlocuiasca teava sparta.

M-am gandit cata risipa se face in conditiile in care seceta este foarte mare. Apa este adusa de la distanta mare cu cheltuiala si va dati seama ca nu poate fi ieftina in aceste conditii. Presiunea la robinet si la baie este din ce in ce mai mica, dar noi ne bucuram ca putem sa ne facem baie, sa spalam rufele si vasele si sa facem curtenie in case.

Desi conductele nu sunt ingropate pe tot traseul si se intind pe zeci de kilometri, nu exista o echipa mobila care sa verifice sistemul de alimentare cu apa. Neglijenta se regaseste adesea in factura pe care o achitam noi.

Ce bine ca in cartierele din Bucuresti, echipa de specialisti de la firma https://www.calypsomono.ro inspecteaza periodic sistemul de canalizare, dar si alimentarea cu apa potabila ca sa intervin de cate ori situatia impune acest lucru!
Imi amintesc cand stateam in caminele studentesti si unitatile de cazare aveau contract cu aceasta firma cat de repede se rezolvau toate problemele legate de canalizare.

Este mult mai usor si mai placut sa se sparga o teava cu apa curate, decat una de la reteaua de canalizare si imobilul sau curtea acestui sa se umple de apa galbuie sau neagra ca pacura si puturoasa.

Evident ca si apa curata prezenta in casa este deranjanta, fiindca trebuie sa fie scoasa urgent, inainte de imbibarea covoarelor si de umflarea parchetului, dar apa reziduala este traumatizanta.

Cine a inhalat o data in viata mirosul de canalizare stie exact despre ce vorbesc. Iti vine sa pleci de acasa pana dispare mirosul de canal si sa te intorci dupa ce a fost facuta si curatenia in casa, fiindca in cazul in care apa a curs in casa, se impune sa faci curatenie generala.

Calypsomono.ro intervine providential ca sistemul sa fie reparat la timp, iar institutiile care au facut contract cu aceasta firma se bucura de revizii periodice si serios efectuate, astfel ca o eventuala fisura in teava respectiva este reparata pna sa tasneasca apa prin acel loc.

Specialistii firmei prezentate mai sus au masini cu care se deplaseaza unde este necesar si au utilaje si echipamente care cresc performantele profesionale. Inginerii si tehnicienii bine pregatiti profesional si cu experienta au la indemana si sisteme de spalare mecanizata a canalizarii prin inalta presiune, vidanje ermetice, care nu lasa mirosul neplacut sa strice aerul, sisteme de inspectare video a canalizarii si multe altele.

Tot ei executa cele mai bune racorduri canalizare si se prezinta de urgenta la fata locului, cand clientii le solicita ajutorul. Sistemele de canalizare pot fi publice sau particulare si ambele necesita supraveghere ca avariile sa nu se mai produca. O problema la canalizare este asemenea unei imbolnaviri a organismului. Din moment ce s-a produs, aduce si complicatii, de aceea este mult mai eficient sa procedam in acest mod:

1. Sa cerem consultanta gratuita, fiindca ei sunt in masura sa o ofere.
Ar fi bine sa le cerem sfatul inainte de faza de proiectare a sistemului, daca vorbim de un sistem individual. Ei sunt specialistii care ne vor spune in ce este mai avantajos sa depozitam apa reziduala: in putul absorbant sau in fosa septica.

2. Sa semnam un contract pe termen lung cu reprezentantii acestei firme si in acest mod sa ne rezervam preventia pe care singuri nu o putem realiza, neavand pregatirea profesionala necesara.

Acesti specialisti actioneaza in echipa, iar utilajele sunt capabile sa asigure lucrari performante la care oamenii nu visau in trecut.

Este bine sa le solicitati consultanta inainte proiectarii sistemului de canalizare, sa il faceti cum scrie la carte, tinand cont de:

-numarul de persoane din gospodaria respectiva.

-alegerea materialelor potrivite si in ceea ce priveste dimensiunea, dar si calitatea lor.

-amplasarea corecta a putului absorbant sau a fosei septice. Intotdeauna trebuie sa existe cai de acces ale vidanjelor si echipei de muncitori la sistemul de canalizare.

Din perioada studentiei imi amintesc cu placere de modul in care actionau specilistii de la firma Calypsomono.ro si imi pare bine ca serviciile pe care le ofera s-au extins si in zonele apropiate Bucurestiului. Poate ca intr-o zi, toti romanii vor fi norocosi sa poate semna contracte de intretinere a canalizarii si de vidanjare periodica de lunga durata cu acesti specialisti de marca.

Am avut o studentie placuta, fara miros de canal in camera din camin, cu holuri si partere curate datorita echipei prezentate mai sus.

Am incredere in acesti specialisti si ma pregatesc sa semnez un contract pe 5 ani cu ei. Ne dorim sa stam linistiti in timp ce ei inspecteaza tevile noastre si avem confortul si sanatatea asigurate.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply