Diverse Uncategorized

Cateva intrebari esentiale despre creditele nebancare Provident

octombrie 18, 2019
credite nebancare

Orice imprumut aduce, pe langa suma efectiva, o mare responsabilitate din partea ambelor parti implicate in contract. Desi o suma de bani  este binevenita oricand, motivele aplicarii pentru aceasta trebuie sa fie solide, pentru ca aceasta investitie sa devina justificata. Prin urmare, daca decizi sa aplici pentru credite nebancare de la Provident, este necesar sa cunosti cateva detalii importante.

Aceasta companie acorda credite nebancare romanilor, de peste 13 ani, deservind pana in prezent peste un milion de persoane. Cu toate acestea, exista multe “mituri” referitoare la aceste credite nebancare, pe care le putem pune in lumina. Iata cateva intrebari si raspunsuri care fac referire la conditiile de aplicare si rambursare pentru creditele nebancare Provident:

Este adevarat ca dobanda este de peste 100%?

Dobanda este fixa pe tot parcursul imprumutului, astfel incat stii de la inceput cat trebuie sa platesti pana la final.Valoarea dobanzii variaza intre 41% si 68% in functie de suma imprumutata si perioada contractului.

Serviciul la domiciliu, care presupune inmanarea banilor in maximum 48 de ore si incasarea ratelor saptamanale de la domiciliul clientilor, este un serviciu optional (deci clientii aleg in mod expres sa beneficieze de el), oferit contra cost. Ei apreciaza faptul ca pot alege sa beneficieze de vizita saptamanala a unui reprezentant de vanzari si de faptul ca primesc banii acasa in mai putin de 2 zile.

De altfel, clientii apreciaza atentia si calitatea serviciilor pe care le primesc. Credem ca ceea ce ne diferentiaza de alti creditori este acest serviciu personalizat care deriva din relatia reprezentant de vanzari-client. Oferim fara birocratie acces rapid la finantare, costuri transparente si fixe pe toata perioada imprumutului, confort si servicii de calitate.

Pot obtine un credit rapid de la Provident daca am fost refuzat deja de alte institutii financiare?

Da. Scopul nostru este sa acordam credite nebancare intr-un mod responsabil. Din acest motiv evaluam corespunzator posibilitatea solicitantilor de a plati imprumutul. Facem acest lucru intrucat nu este nici in interesul clientilor, nici in al nostru sa acordam sume de bani pe care acestia nu isi permit sa le restituie.

De aceea, inainte de a solicita un imprumut, te rugam sa ne oferi informatii cat mai exacte care sa ne ajute sa evaluam corect posibilitatea ta de a plati suma imprumutata.

Cum va recuperati datoriile? Recurgeti la executari silite?

Nu. Intrucat oferim credite nebancare de valoare mica, pe termen scurt, ne este mult mai usor sa gasim solutii flexibile pentru depasirea situatiilor de neplata, in functie de specificul fiecarui caz.

De cele mai multe ori acest lucru inseamna ca le permitem clientilor, pentru o perioada limitata de timp, sa plateasca saptamanal atat cat isi permit sau chiar sa reesaloneze imprumutul pe o perioada mai lunga de timp, fara niciun cost suplimentar.

In egala masura, clientii stiu ca a fi la zi cu plata ratelor este una dintre conditiile prin care pot beneficia de noi imprumuturi si pe viitor, iar cea mai mare parte dintre ei sunt deja la cel putin al doilea imprumut.

Este adevarat ca sunt situatii cand clientii platesc mai mult decat suma imprumutata din cauza penalitatilor pentru intarziere la plata?

Nu. Clientii nu platesc niciodata mai mult decat ce isi asuma prin semnarea contractului. Avem un contract explicit, de doar 4 pagini, in care toate costurile sunt descrise transparent, fara clauze suplimentare, anexe, stelute sau cuvinte complicate. Dobanda este fixa pe toata perioada contractului si ne mandrim cu faptul ca suntem singurul creditor din Romania care nu isi penalizeaza clientii pentru intarziere la plata.

Cu alte cuvinte, suntem intelegatori atunci cand clientii nostri se confrunta cu dificultati in a plati ratele si reesalonam imprumutul fara niciun cost suplimentar. Astfel, suma datorata nu creste si clientii au garantia ca sunt in masura sa pastreze situatia sub control daca nu pot plati una sau mai multe rate la timp. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care clientii ne apreciaza si peste 70% dintre persoanele care au beneficiat de credite nebancare sunt deja la al doilea imprumut. Plata ratelor la termen este o conditie esentiala pentru a putea beneficia de noi imprumuturi.

Prin urmare, daca iti doresti sa aplici pentru credite nebancare Provident, o poti face direct pe site-ul nostru, www.Provident.ro, sau poti suna la numarul de telefon 021 275 75 75 pentru mai multe informatii despre serviciile oferite.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply