Timp livrare shein romania

Ce faci cu punctele de pe Shein?

Shein, unul dintre cei mai populari retaileri online de modă, oferă un program de fidelizare atractiv care permite clienților să acumuleze puncte. Aceste puncte pot fi utilizate pentru a obține reduceri la viitoarele achiziții. În acest articol, vom explora în detaliu cum să acumulezi puncte pe Shein, cum să le folosești eficient și exemple concrete pentru a maximiza economiile.

Cum să acumulezi puncte pe Shein

Există mai multe modalități prin care poți acumula puncte pe Shein:

 1. Plasarea comenzilor: Pentru fiecare achiziție realizată, vei primi puncte. De obicei, fiecare dolar cheltuit îți aduce un anumit număr de puncte. De exemplu, pentru fiecare 1 USD cheltuit, poți primi 1 punct.
 2. Recenzii ale produselor: După ce primești produsele, poți lăsa recenzii pentru a acumula puncte suplimentare. O recenzie detaliată cu imagini și comentarii poate aduce până la 20 de puncte per produs.
 3. Check-in zilnic: Utilizând aplicația Shein, poți face check-in zilnic pentru a câștiga puncte bonus. De obicei, fiecare check-in zilnic îți aduce între 1 și 5 puncte.
 4. Participarea la evenimente și campanii: Shein organizează frecvent diverse campanii și evenimente promoționale unde poți câștiga puncte suplimentare. Acestea pot include concursuri, jocuri sau alte activități interactive.
 5. Verificarea profilului: Completarea profilului tău de pe Shein poate aduce puncte suplimentare. De exemplu, adăugarea unei adrese de livrare sau a datelor de contact.
 6. Confirmarea Primirii Comenzii: După ce primești o comandă, poți bifa pe site că ai primit-o și vei primi puncte suplimentare pentru acest lucru.

Cum să folosești punctele pe Shein

Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a obține reduceri la comenzi viitoare. Iată cum poți folosi punctele eficient:

 1. Aplicarea punctelor la checkout: În momentul în care finalizezi o comandă, vei avea opțiunea de a aplica punctele acumulate pentru a reduce suma totală de plată. De exemplu, 100 puncte pot echivala cu o reducere de 1 USD.
 2. Combinarea punctelor cu coduri de reducere: Shein permite utilizarea punctelor împreună cu alte coduri de reducere. Astfel, poți obține o reducere mai mare combinând ambele opțiuni.
 3. Verificarea valabilității punctelor: Asigură-te că folosești punctele înainte de a expira. De obicei, punctele au o valabilitate limitată, așa că este important să le folosești în timp util pentru a nu le pierde.

Exemple concrete

Pentru a ilustra cum să folosești punctele pe Shein, iată câteva exemple concrete:

 • Exemplu 1: Ai acumulat 500 de puncte prin diverse activități pe Shein. Vrei să cumperi o rochie care costă 50 USD. Aplicând cele 500 de puncte (echivalentul a 5 USD), vei plăti doar 45 USD pentru rochie.
 • Exemplu 2: În timpul unei campanii speciale, ai câștigat 1000 de puncte. Plasezi o comandă de 100 USD și aplici punctele, obținând o reducere de 10 USD. Dacă ai și un cod de reducere de 10%, vei economisi suplimentar 9 USD (10% din 90 USD), plătind doar 81 USD în total.
 • Exemplu 3: Faci check-in zilnic timp de o lună și câștigi 150 de puncte. Când cumperi o bluză de 20 USD, aplici punctele și obții o reducere de 1.5 USD, plătind doar 18.5 USD.

Utilizarea punctelor de pe Shein este o modalitate excelentă de a economisi bani la cumpărături. Prin acumularea punctelor prin diverse activități și utilizarea lor inteligentă la checkout, poți maximiza beneficiile programului de fidelizare oferit de Shein. Nu uita să verifici frecvent valabilitatea punctelor și să profiți de toate oportunitățile disponibile pentru a acumula și utiliza punctele cât mai eficient.

Vezi și:

Sursă poze: https://www.freepik.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *