Beauty

Cum să ai gene lungi și dese cu minim de efort

noiembrie 21, 2017

Genele lungi și dese pot face ca ochii să fie mai mari și mai frumoși. Dacă alegi mascara potrivită și urmezi câteva trucuri de make-up, vei avea privire seducătoare cu gene lungi și voluminoase.

Nu dormi niciodată machiată.  Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte să mergi la culcare, este de a-ți îndepărta machiajul cu blândețe de pe față și ochi.  Asigurate că tenul tău este curat, iar pe gene nu a mai rămas reziduri de mascara.

Folosește cleștișorul de întors gene. Nu este recomandat să folosești cleștișorul de întors gene zilnic, dar la ocazii speciale îl poți folosi liniștită. Acest instrument de make-up te ajută să obții gene curbate, dar atenție, trebuie folosit cu mare grijă, astfel încât să nu vă distrugeți genele.

Înainte să aplici mascara, periază și separă genele foarte bine cu o periuță specială. Dacă nu ai o astfel de periuță poți folosi o perie veche de la o mascara pe care nu o mai folosești. Peria de la mascara trebuie spălată foarte bine cu apă caldă și săpun, înainte să fie utilizată.

 Aplicarea mascarei se face de la rădăcină spre vârfurile genelor. Pentru a obține mai mult volum, aplică rimelul în zig zag. Pentru a lua cantitatea necesară de produs, răsucește peria în tub, în loc să o scoți brusc. Evită să pompezi peria, deoarece în momentul când scoți și introduci peria, în tub pătrund bule de aer, iar rimelul se va usca mult mai repede.

 Nu te grăbi când aplici mascara. Pentru ca genele tale să fie lungi și dese întreaga zi, aplică masca în două straturi. Aplică al doilea strat de mascara abia după ce primul strat s-a uscat pe jumătate.. Nu aștepta că primul strat de mascara să fie uscat complet, deoarece gene tale se vor lipi și vor fi foarte încărcate.

Nu folosi o mascara expirată. Este foarte important să nu folosești mascara expirată, deoarece îți poate afecta vederea. Dacă te vei uita atent, vei observa ca pe tubul de mascara scrie exact câtă valabilitate are, în general o mascara are valabilitate între 3 și 6 luni.

Combină două produse diferite de mascara. Pentru a obține gene de invidiat, aplică două tipuri de mascara, unul pentru alungire și unul pentru volum. Nu-ți fie frică să încerci, vei putea rămâne surprinsă de rezultat.

Folosește pudră translucidă ca bază. Înainte de a aplică mascara, aplică puțină pudră pe vârfurile genelor. Acest truc profesionist te va ajuta să obții gene cu mult volum.

Aplică ulei de ricin pe gene, seara înainte de culcare. Tratamentul cu uleiul de ricin îți vor ajuta genele să se regenereze, vor fi mult mai sănătoase și vor crește mult mai rapid.

cupio.ro%20

You Might Also Like