Beauty

Cum să folosești corect deodorantul ca să miroși bine toată ziua

ianuarie 17, 2018

Deodorantul este un produs extrem de folosit pentru a preveni transpirația la subraț. Acest produs pare ușor de utilizat, dar dacă ți se pătează hainele, miroși urât sau transpiri excesiv, înseamnă că ceva nu faci bine.

Unele persoane folosesc deodorantul în exces sau îl aplică într-un mod total greșit, motiv pentru care eficiența deodorantului poate fi compromisă.

Este total greșit să aplici deodorantul peste transpirație, nu vei face decât să înrăutățești situația. Pentru a scăpa de mirosul neplăcut și pentru a mirosi bine toată ziua, este foarte important să avem parte de o igienă extrem de riguroasă. Așadar, aplică deodorantul doar pe pielea curată și uscată.

Uneori, nu este de ajuns doar să faci duș zilnic pentru a îndepărta mirosul neplăcut. Acesta dispare pe moment, dar își face simțită prezența în momentul când începi să transpiri. Totuși, nu folosi deodorantul în locul dușului, deoarece el nu poate fi eficient decât dacă pielea este curată.

Efectul deodorantului nu durează 24 sau 48 de ore. Acelea sunt doar reclame, așa că folosește-l de mai multe ori pe zi sau de câte ori simți nevoia. Nu uita să cureți zona transpirată înainte, pentru a nu întâmpina probleme neplăcute pe parcursul zilei.

Cum să folosești corect deodorantul roll-on.

 

Deodorantul roll-on Far Away oferă prospețime întreaga zi.

Este normal să-ți dorești să scapi de mirosurile neplăcute, însă nu trebuie să exagerezi cu cantitatea pe care o aplici. Deodorantul roll-on trebuie aplicat într-o cantitate moderată, astfel încât fluidul antiperspirant să poată intra în piele, fără să curgă sau să păteze hainele. Aplicarea se face în mod repetat de sus în jos. Este suficient să aplici o rotire sau maxim două a bilei din interior.

 Cum să folosești corect deodorantul stick.

Deodorantul stick Dove Invisible Dry luptă împotriva transpirației și a urmelor albe.

Nu este o idee deloc bună să aplici deodorantul în alte zone ale corpului. Acesta a fost conceput special pentru pielea de la subraț. În cazul deodorantului stick este suficient să aplici între două și patru aplicări repetate în sus și jos.

Dacă aplici o cantitate mare de deodorant, cu siguranță rezultatul nu va fi unul deloc plăcut.

 Cum să folosești corect deodorantul spray.

Pentru a nu risipi o cantitate mare de deodorant, tubul se ține la 15 cm distanță de piele. Dacă îl veți ține prea aproape de piele riști să-ți provoci singură iritații. Pulverizarea se face spre pielea de la subraț, nu pe haine sau în oricare altă direcție.

Dacă vrei să eviți ingredientele nocive precum aluminiul, poți opta pentru deodorantul Bema Love Bio Deo, care poate fi comandat online. Acesta luptă împotriva mirosurilor neplăcute ale corpului.

Deodorantul bio nu conține ingrediente nocive precum: gaz propulsor, alcool etilic, alergeni, aluminiu sau alți agenți agresivi.

Persoanele care suferă de transpirație excesivă trebuie să folosească deodorante adecvate nevoilor sale.

You Might Also Like