Beauty

Review: Nivea Anti-Blemish 3 in 1 Cleanser

ianuarie 18, 2018

Îmi plac brandurile care au vechime și continuă să crească frumos, fapt pentru care și în ziua de azi folosesc cu mare drag produsele Nivea. Din punctul meu de vedere, consider că Nivea este brandul pe care majoritatea femeilor din România îl folosesc. Datorită prețului accesibil, cu siguranță ai încercat și tu cel puțin o cremă de față, sau dacă nu, un șampon sau o cremă de mâini.

Gelul de curățare Nivea l-am descoperit anul trecut și de atunci îl folosesc de cel puțin trei ori pe săptămână. Deși scrie că se folosește în fiecare zi, eu îl folosesc puțin mai rar deoarece îmi place să alternez produsele pentru curățarea feței. Mirosul este acela specific cremelor clasice Nivea, care îmi oferă o senzație de bunăstare și curățenie. Datorită particulelor abrazive tenul meu este curățat în profunzime.

Particulele abrazive sunt extrem de utile pielii, pentru că ajută la îndepărtarea celulelor moarte, a bacteriilor și a prafului fără să o irite. Datorită formulei antibacteriene cu acțiuni multiple fac din el un produs universal ce poate fi folosit ca loțiune, scrub și mască de față.

Pentru a scăpa de impuritățile acumulate peste zi, cum ar fi transpirația și praful, folosesc acest produs ca și gel de curățare. Aplic o cantitate mică de produs pe tenul ud, și masez ușor prin mișcări circulare, după care clătesc tenul cu apă călduță.

Recunosc, cel mai des îl folosesc ca și scrub, motiv pentru care l-am și cumpărat. Îndepărtează cu ușurință celulele moarte fără să irite pielea, dar în privința punctelor negre nu face prea multe.  Dacă îmi doresc o curățare și hidratare în profunzime, îl las să acționeze ca și mască timp de 5 minute.

În mare parte, este un produs care face ce promite. După utilizare,tenul este mai curat, luminos și sănătos. Cantitatea este de 150 de ml, ceea ce înseamnă că îmi va ajunge o perioadă îndelungată de timp. Valabilitatea este de 12 luni.

Dacă ești în căutarea unui scrub facial, dar nu vrei să cheltui o avere pe un astfel de produs, poți opta pentru Nivea Anti-Blemish 3 în 1 Cleanser. El poate fi cumpărat de la Carrefour la prețul de 20 de lei.

You Might Also Like