Idei pentru invitaţii de nuntă moderne

Idei pentru invitaţii de nuntă moderne

Dată a fost stabilită, locul a fost cu grijă ales şi se apropie ziua cea mare, iar timpul pentru invitaţii este aici. Va trebui să alegi cu atenţie între tipurile de hârtie, temă, font, dimensiune, inserţii şi cost. Suntem aici pentru a te ajuta să alegi pachetlee perfecte şi invitaţiile de nuntă potrivite. 

Forme potrivite pentru invitaţii de nuntă

Sunt mai multe tendințe și idei pentru invitații de nuntă pe care le poți utiliza acum. Este important să alegi forma potrivită şi dimensiunea corectă pentru invitaţiile de nuntă, înainte de a ajunge să le comanzi. Invitaţiile de diverse dimensiuni şi foere nu diferă doar prin costurile poştale, însă au potenţialul de a schimba şi aspectul general al nunţii. Iată care sunt modelele din care poţi alege:

  • Tri fold – invitaţiile tri fold se pliază în treimi, în stil acordeon. Aceste invitaţii pentru nuntă sunt de obicei mai scumpe decât cele standard, dar vor da o notă mai elegantă oricărei nunţi.
  • invitaţii pliate în două – cele două jumătăţi îndoite se deschid pentru a dezvălui mesajul din interior. Şi acest stil costa mai mult dcat cele clasice însă adăuga mai mult spaţiu pentru scris şi poţi pune mai multe detalii.
  • Invitaţii clasice dreptunghiulare – o invitaţie clasică drepunghiulara este stilul tradiţional standard. Nu există pliuri şi prin urmare nici costuri suplimentare.
  • Invitaţie pătrată – invitaţiile pătrate sunt puţin mai scurte decât cele dreptunghiulare şi au o formă standard în care nu vei putea pune foarte multe informaţii dar cu care nici nu vei da greş niciodată atunci când alegi o astfel de variantă.
  • Invitaţii rotunde – invitaţiile rotunde sunt similare cu cele în formă pătrată însă au colţurile rotunjite.
  • Invitaţiile de tip bilet – o astfel de invitaţie are colţurile rotunjite şi seamănă cu un bilet de modă veche.
  • Invitaţiile festonate – marginile festonate apar ca o serie de linii curbe care se repeta pe marginile invitaţiei. 

De asemenea, va trebui să ţii cont dacă invitaţia este orientată peisaj său portret. Invitaţiile peisaj fac referire la cadrul imprimat cu imaginile de sus şi de jos, care sunt cele mai lungi lături şi marginile din dreeapta şi stânga care sunt mai scurte. Pentru orientarea portret proporţia este inversa.

La toate acestea se adăugă şi faptul că va trebui să alegi dimensiunile pentru invitaţii. Dimensiunile standard includ patru opţiuni şi va trebui să iei în calcul varianta potrivită pentru tine:

  • 5×7 inci este cea mai comună invitaţie de nuntă
  • 4×8 inci este o dimensiune ceva mai puţin obişnuită pentru invitaţii însă oferă o notă interesantă
  • 6 x 8 inci e mai mare decât dimensiunea tradiţională de felicitare de nuntă şi oferă note glam cu spaţiu suplimentar.

Alege invitaţiile de nuntă potrivite pentru tine ţinând cont de toate aspectele care vor face că evenimentul tău să fie cu adevărat unic. Nu uita că invitaţia potrivită pentru nunta ta trebuie să respecte unele standarde şi să se încadreze în tematica. Prin urmare, este ideal să fii atentă la toate detaliile şi să alegi modelele potrivite, mesajul potrivit şi tonul în care te adresezi invitaţilor, astfel încât să fii în concordanţă cu toate celelalte aspecte care îţi personalizează evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *