Frumusețe

Îngrijirea părului cu produse profesionale Alama

mai 25, 2018

Îngrijirea părului este considerată un adevărat ritual de frumusețe. Părul bogat, moale și sănătos sunt câteva aspecte care denotă că ești o femeie îngrijită și pui mare preț pe sănătatea și aspectul tău.

Orice femeie poate avea o podoabă capilară demnă de invidiat dacă îi oferă îngrijirea de care are nevoie. Este foarte simplu și ușor să ai grijă de părul tău cu produsele potrivite firului tău de păr.

De cele mai multe ori, femeile cumpără produse destinate îngrijirii părului nepotrivite pentru ele. De exemplu, dacă tu ai părul uscat și lipsit de vitalitate degeaba folosești un șampon pentru căderea părului. Șamponul nepotrivit nu te va ajuta în niciun fel, din contra îți poate face mai mult rău decât bine. Așadar, înainte să achiziționezi produse pentru păr trebuie să afli ce tip de păr ai și ce așteptări ai de la un produs anume.

Alama este un brad de produse profesionale destinate îngrijirii părului. Aceste produse nu conțin parabeni și îți pot oferi un păr sănătos, strălucitor și moale ca la salon.

Deseori, suntem tentați să alegem produsul de pe raft care are un preț foarte mic și cantitatea cât mai mare, iar în cele din urmă nu suntem mulțumiți de rezultatul obținut. Niciodată un produs cu prețul de 7/8 lei și cantitatea de 250 de ml nu îți va oferi îngrijirea de care părul tău are nevoie. Dacă stai să analizezi puțin situația, este și normal să nu te mulțumească deoarece aceste produse ieftine pot conține ingrediente dăunătoare și nivelul de concentrație este mult mai slab.

Produsele profesionale conțin un nivel de concentrație ridicat și agenți activi foarte puternici pentru a obține rezultate optime încă de la prima utilizare. Este adevărat că aceste produse profesionale au un preț mai mare dar dacă stai să te gândești bine nu este o investiție deloc rea deoarece investești în sănătatea și aspectul părului tău. Fiind un produs profesional cantitatea pe care o folosești la o singură spălare este foarte mică în comparație cu produsele din comerț care nu fac deloc spumă și trebuie să pui o cantitatea considerabilă de produs pentru a-ți curăța părul de murdărie și produse de styling.

Pentru a te bucura de un păr sănătos, strălucitor și moale este foarte important să introduci în rutina ta de îngrijire a părului câteva produse esențiale, cum ar fi nelipsitul șampon fără de care părul nu ar putea fi spălat, după care balsamul de păr care are un rol foarte important și te ajută ca părul tău să fie moale și ușor de pieptănat.

Masca de păr îți hrănește părul în profunzime dacă este folosită cel puțin odată pe săptămână, uleiul de păr are grijă de vârful firului de păr să fie sănătos și elastic, serul protector îți protejează părul împotriva razelor solare și a frigului. Nu uitați să folosiți mereu și un produs pentru protecție termică înainte să folosiți aparatele de coafat.

Toate aceste produse pot fi cumpărate exclusiv online de pe site-ul Profihairshop. Aici veți găsi atât produse profesionale Alama cât și multe alte produse, de la diferite branduri.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply