Avon True Nutra Effects

Noua gamă inovatoare True Nutra Effects de la Avon

Se pare că sunt destul de norocoasă deoarece am fost aleasă de către cei de la BuzzStore să testez noile produse Avon, care s-au lansat de curând. Este a doua campanie la care am ocazia să particip, deși m-am înscris și la alte campanii pe site-ul celor de la BuzzStore. Sincer, nu știu după ce criterii aleg participanții dar eu mă bucur pentru fiecare campanie la care am ocazia să iau parte. Cum este și normal, nu pot fi aleasă la toate campanile, mai trebuie să testeze produse și alte persoane, nu doar eu.

Acestea fiind spuse, în articolul de astăzi vreau să vă prezint 3 produse inovatoare cu uleiuri prețioase, menite să ne hidrateze tenul. Pe lângă produse, în colet am mai primit și 10 cataloage și 10 flyere cu monstre pentru a le împarți și prietenelor mele, lucru pe care l-am și făcut. Spre surprindere mea, încă sunt foarte multe persoane care folosesc cosmetice Avon.

Știu că erau la mare căutare pe vremea când erau eu la liceu, dar se pare că și în prezent se bucură de aceleași succes. Din punctul meu de vedere, cosmeticele Avon sunt accesibile oricărei persoane, având prețul nici prea mare, dar nici prea mic.

Ulei de curățare Avon True Nutra Effects

Ulei de curățare Avon True Nutra Effects

Ingrediente: uleiul babassu stimulează producția de colagen

                        – uleiul din fructul pasiunii stimulează producția de colagen

                        – uleiul de marula netezește tenul

                        – uleiul de cafea verde hidratează tenul

                        – uleiul din semințe de in îmbunătățește bariera de protecție naturală a pielii

Dintre cele trei produse testate de mine, uleiul de curățare True Nutra Effects este preferatul meu. Spun asta deoarece după utilizare, tenul meu este curat și hidratat,  fără a avea o peliculă grasă. Este ideal și pentru pielea sensibilă deoarece nu conține parabeni sau coloranți.

Îndepărtează cu ușurință machiajul de pe ten, fără a agresa și irita pielea feței. În privința machiajului waterproof nu știu ce să zic, pentru că nu l-am testat.

Utilizarea uleiului este una relativ simplă, se aplică o cantitate mică de produs pe pielea uscată, după care se aplică apă călduță pe ten pentru a transforma uleiul în lapte demachiant. După ce aplic apă, produsul începe să facă puțină spumă, lucru care face demachierea mult mai ușoară. Produsul este ușor parfumat, dar deloc deranjant, cel puțin pe mine nu mă deranjează absolut deloc, din contră îmi place mult mai mult.

Elixir pentru ten Avon True Nutra Effects Active Moisture

Elixir pentru ten Avon True Nutra Effects Active Moisture

Ingrediente: vitamina E și 5 uleiuri prețioase: babassu, fructul pasiunii, marula, cafea verde și semințe de in.

M-am bucurat nespus de mult când am văzut că în colet am primit și un ulei de față. De curând am început să folosesc uleiul de față și pot spune că am observat o îmbunătățire la aspectul tenului meu. Evitam să folosesc ulei pentru față pentru că aveam impresia că după utilizare tenul meu va fi foarte uleios.

Ei bine, m-am înșelat fiindcă uleiul pentru ten True Nutra Effects are o formulă non-grasă și se absoarbe foarte repede în piele. Bineînțeles, depinde foarte mult și de cantitatea pe care o aplici pe ten, dacă respecți exact instrucțiunile de utilizare oferite de către producător, tenul tău va fi luminos și hidratant, fără a avea o peliculă grasă.

Elixirul pentru ten se folosește numai pe pielea curată, dimineața sau seara. Se aplică în palme trei picături, se încălzește ușor produsul cu ajutorul mâinilor, după care se aplică pe ten și se masează ușor cu ajutorul degetelor.

Datorită formulei bogată în nutrienți, după utilizare tenul este hidratat în profunzime, având un aspect sănătos și ferm.

Cremă hrănitoare Nutra Effects Miracle Glow

Ingrediente: 5 uleiuri prețioase, la fel ca cele menționate mai sus.

Îmi aduc aminte și acum, prima cremă de față pe care am folosit-o a fost de la Avon. Pe vremea aceea toată lumea le folosea, și am zis de ce nu? Mă bucur nespus de mult să văd o îmbunatățire la cosmeticele Avon pentru ten, mai ales că sunt testate alergologic și sunt hipoalergenice, nu conțin parabeni sau coloranți.

Nutra Effects Miracle GlowCrema de față este esențială în rutina de îngrijire a tenului, fapt pentru care nu trece o zi fără să o folosesc. Până la urmă este vorba despre sănătatea și aspectului tenului meu.

Crema hrănitoare cu ulei încapsulat de la Avon este menită să hidrateze tenul, fără a usca sau agresa pielea. Se aplică o cantitate mică de produs pe față și gât și se masează ușor, până când perlele sunt complet dizolvate.

4 thoughts on “Noua gamă inovatoare True Nutra Effects de la Avon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *