Beauty

Noul fond de ten Melkior!

februarie 20, 2018

Azi dimineață am fost anunțată printr-un email că s-a lansat un nou fond de ten Melkior. Produsul este destinat persoanelor care doresc să aibă parte de un machiaj profesional, dar în același timp tenul să aibă un aspect natural și luminos.

Femeile care se confruntă cu probleme severe a tenului și doresc un produs cu acoperire mare, pot apela cu încredere la acest fond de ten. Produsul este disponibil în 6 nuanțe ( Toffee, Sand, Neutral, Honey, Fair, Beige), astfel încât să ai de unde alege nuanța potrivită tenului tău.

Noul Fond de Ten cu Acoperire Mare este recomandat tenului mixt și gras. Nu uitați să hidratați tenul sau să aplicați o bază de machiaj înainte să folosiți fondul de ten.

Pentru a obține un aspect natural, luminos și mat este recomandat să folosiți buretele de make up Egg Shape sau o pensulă pentru fond de ten. Pentru o rezistentă îndelungată fixați fondul de ten cu o pudră translucidă.

Dacă vă aflați printre primii 100 de clienți care cumpără azi fondul de ten primiți cadou buretele Egg Shape. Produsul poate fi comandat exclusiv online, în limita stocului disponibil, la prețul de 89,99 lei.

Pentru a comanda fondul de ten Melkior am să vă inserez un link Aici.

melkior.ro

You Might Also Like