Diverse

Produse de papetarie pentru organizare si arhivare, de la OfficeClass

decembrie 6, 2017
papetarie office class

Pentru ca afacerea ta sa dispuna de cea mai buna organizare, ai nevoie de diverse produse de papetarie care sa te ajute in acest sens. OfficeClass, magazinul online de birotica si papetarie nr. 1 in Romania, iti pune la dispozitie cea mai diversificata gama de astfel de produse. Din portofoliul nostru, din categoria „Organizare si arhivare”, fac parte: bibliorafturi, caiete mecanice, indexuri si separatoare, cutii arhivare, dosare si mape din carton sau plastic. De asemenea, iti punem la dispozitie suporturi dosare, sisteme de arhivare de tip mobilier, fisiere rotative si clasoare pentru carti de vizita etc.

Asadar, in ceea ce priveste organizarea si arhivarea, OfficeClass se pozitioneaza printre cei mai buni furnizori de profil din tara. Portofoliul nostru cuprinde cele mai cunoscute marci in materie de papetarie: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Colotech, Color Copy etc. Motto-ul nostru, „Pret/Calitate/Profesionalism – cheia unei colaborari de succes”, ne recomanda pentru a deveni unicul tau furnizor de produse de papetarie si birotica, pentru ca tu sa economisesti timp, energie si bani! Unul din obiectivele misiunii noastre este de a veni in intampinarea ta cu solutii eficiente si performante, pentru ca biroul tau sa fie unul organizat si business-ul tau sa prospere.

Iata ce produse de papetarie pentru organizare si arhivare poti gasi la OfficeClass, la cel mai bun raport calitate-pret:

1. Bibliorafturi

Bibliorafturile reprezinta o investitie minima pentru o solutie completa in ceea ce priveste depozitarea si expedierea documentelor unei organizatii. Pentru documentele care urmeaza sa fie organizate si pastrate in birou, iti recomandam un biblioraft plastifiat, cu o durata mare de viata si rezistenta la factori degradanti. Pentru documentele destinate arhivarii sau care trebuie expediate, recomandarea noastra sunt bibliorafturile marmorate, cu un design special.

Poti alege bibliorafturi realizate de producatori renumiti in materie de papetarie si produse de birou: Herlitz, Leitz, Esselte, Elba, Noki, Donau etc. De asemenea, ai de ales dintr-o varietate de marimi si modele: bibliorafturi A4 sau A5, plastifiate, marmorate, landscape sau portret, disponibile la bucata sau in set.

2. Cutii arhivare

Informatiile unei organizatii pot deveni din ce in ce mai greu de controlat si gestionat odata cu cresterea business-ului. Astfel, pentru o mai buna organizare si economie de spatiu, utilizeaza cutii de arhivare de la OfficeClass! Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de forme, marimi si culori la preturi accesibile. Iti oferim toate produsele de papetarie si birotica de care ai nevoie pentru organizarea afacerii tale!

Pentru a gasi cu usurinta actele si documentele necesare, acestea trebuie ordonate in functie de mai multe criterii, cum ar fi importanta sau frecventa cu care sunt consultate. Cutiile de arhivare sunt unele din cele mai simple, mai putin costisitoare si mai eficiente solutii de stocare a documentelor care nu sunt des utilizate. Cu ajutorul lor poti arhiva coli, dosare sau bibliorafturi pentru pastrarea documentelor contabile sau a evidentelor necesare, dar si pentru facilitarea transportarii lor.

3. Dosare si mape din carton

Aceste produse de papetarie ofera solutia completa pentru documentele care urmeaza sa fie arhivate sau sa fie expediate. In functie de tipul informatiei si de destinatia documentelor, exista mai multe modele de dosare si mape din carton: dosare cu sina, incopciate, dosare plic sau simple, mape A4 etc.

Diversificat, simplu si rapid – acesta este OfficeClass! Descopera toate ofertele si preturile speciale la produse de papetarie disponibile pe site si beneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 180 de Lei!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like