Fashion

Sport sau elegant? Tu ce treninguri de damă preferi?

ianuarie 25, 2021
Tu ce treninguri de damă preferi?

 Treninguri de damă

Când eram mică treningul era acel articol vestimentar pe care eram obligată să-l port la orele de sport. În restul zilei, la ore era obligatoriu uniforma. Rareori mai purtam treningul și pe afară, la joacă, mama îmi zicea mereu să-l păstrez pentru școală, că altul nu îmi mai cumpără.

Acum vremurile s-au schimbat, treningul nu mai este doar o ținută sport ci și una elegantă, care poate fi purtată cu tocuri. Din punctul meu de vedere nu este neapărat un lucru rău, ador să port treninguri de dama deoarece sunt confortabile și ușor de asortat.

Există numeroase magazine online de unde putem cumpăra treninguri de dama sport sau elegante. Jojo Fashion este unul dintre magazinele mele preferate. Aici găsesc o gamă variată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii atent selecționate și cu mare grijă la detalii.

M-au convins să cumpăr de la ei deoarece pozele de pe site sunt reale, prețurile sunt accesobile și transportul este gratuit la comenzile de peste 100 de lei. Un alt lucru pe care l-am apreciat este faptul că răspund la mesaje.

Trening sport dama

Trening casual dama

În ziua de azi nu mai este nimic neobișnuit să porți trening în cursul zilei, unele femei aleg să poarte treningul la școală sau muncă datorită lejerității pe care o conferă. Este de la sine înteles că nu poți purta treningul casual cu o coafură elegantă, de nuntă sau accesorii prețioase și elegante.

Dacă treningul este realizat dintr-un material confortabil și prietenos cu pielea, cum este bumbacul, acesta poate fi purtat fără probleme la sală sau la alergat în aer liber.

În momentul când cumperi trening pentru sport ai grijă la mărime. Treningul nu trebuie să te strângă, din contră, acesta trebuie să fie lejer și suficient de elastic, pentru a te putea mișca în voie.

Treningul sport este foarte ușor de întreținut dacă se spală conform instrucțiunilor oferite de producător. Cu toții știm deja că negrul atrage foarte multe scame sau păr de animale dar acestea se pot îndepărta cu ușurință dacă folosim o rolă de scame.

Trening elegant dama

Trening elegant dama

Când spun trening elegant desigur că nu fac referire la clasicele treniguri de damă tip sport, ci mă refer la treningul realizat din catifea, un material elegant, cu o strălucire aparte.

Catifeaua elastică este un material textil plăcut la atingere care inspiră ideea de finețe. Acest tip de catifea costă mai mult dar eu zic că merită, având in vedere beneficiile semnificative pe care le oferă.

Treningul elegant din catifea poate fi asortat cu o pereche de pantofi stileto, de preferat într-o culoare neutră. Fiind o ținută elegantă poți opta pentru bucle ușoare, care curg pe umeri. În cursul zilei poți opta pentru un machiaj în nuanțe deschise, iar pentru seara poți încerca un machiaj mai intens.

Înclin să cred că treningurile de damă sunt articole vestimenatre care nu se vor demoda niciodată. Cu puțin efort poți crea un look care să se potrivească personalității tale!

Tu ce tip de trening preferi?

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply Alexa ianuarie 25, 2021 at 10:45 am

  Si mie îmi place sa port treninguri comode dar si elegante! Sunt foarte frumoase modelele prezentate de tine și chiar trebuie sa îmi achiziționez și eu unul mai elegant!

 • Avatar
  Reply G. Doll ianuarie 25, 2021 at 11:34 am

  Ah, ce frumos! Nu cunosc site-ul o sa intru sa ma uit pentru ca mi-ar prinde bine un trening frumos de catifea. Mersi pentru inspirație!

 • Avatar
  Reply Ilinca ianuarie 25, 2021 at 3:36 pm

  Ador toate tipurile de trening! Acestea sunt pur si simplu superbe!

 • Avatar
  Reply Ruxandra ianuarie 25, 2021 at 3:38 pm

  Eu nu port deloc trening. Cred că am o mare “ură” încă din școală, când niciodată nu găseam ceva pe placul meu (și știu că nu sunt singura). Văd că unele modele sunt drăguțe.

 • Avatar
  Reply Dana ianuarie 26, 2021 at 4:18 am

  Treningul e alegerea mea pentru timpul liber, ma simt libera și în largul meu. Modelele propuse sunt tare tentante, prevăd cumpărături. 😀

 • Avatar
  Reply Anca ianuarie 26, 2021 at 6:11 am

  Imi plac ambele, de purtat recunosc ca mai mult sport.

 • Avatar
  Reply Elena Dogaru-Marchelov ianuarie 26, 2021 at 8:14 am

  Vaiiii, cat de misto sunt 🙂
  Exact stilul meu,

 • Avatar
  Reply Ioana S. Pavel ianuarie 26, 2021 at 10:14 am

  Mie îmi plac ambele stiluri, mi se potrivesc de minune deopotrivă cele sport și cele elegante.

 • Avatar
  Reply Marin Mirela ianuarie 26, 2021 at 11:35 am

  Îmi plac treningurile și cele sport și elegante, dar nu le-aș purta decât pentru a face sport – în sală sau în natură- și în acasă.
  Alegerile tale sunt foarte drăguțe, să le porți cu drag și folos!

 • Avatar
  Reply Denisa ianuarie 26, 2021 at 4:05 pm

  Ambelr variante sunt tare faine. Am primit si eu recent cadou unul elegant.

 • Avatar
  Reply Oprea Carmen ianuarie 26, 2021 at 5:27 pm

  sigur sport, umblu mult pe jos si plec des in calatorii, asa ca sport! si oricum nu-s genul elegant, nu m-as simti bine!

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea ianuarie 26, 2021 at 6:09 pm

  Mie imi plac cele cu detalii, mesaje sau aplicatii.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman ianuarie 26, 2021 at 9:37 pm

  Eu port trening destul de rar si optez pentru unele nu foarte sport, ci mai mult spre casual.

 • Avatar
  Reply Albu Steluta Georgiana ianuarie 26, 2021 at 9:43 pm

  Pfuai! Mie primul imi place din cele prezentate de tine! Mi se pare ca desi este un costum sport emana atata feminitate!

 • Avatar
  Reply Bratu Gabriela ianuarie 27, 2021 at 3:35 pm

  Mie imi place treningul sport.

 • Leave a Reply