Top 15 seriale preferate

Top 15 seriale preferate

Eu sunt o mare amatoare de seriale și o mare parte din timpul meu liber îl petrec uitându-mă la acestea, așa că m-am gândit să fac un top 15 seriale preferate din perspectiva mea.

1.Prison Break

Prison break este fără îndoială unul dintre cele mai bune seriale create, este un serial inteligent, original și plin de momente de tensiune, acțiunea este prezentă în fiecare episod și nu ai cum să te plictisești.

Serialul prezintă povestea lui Michael Scofield un inginer, care se lasă închis intenționat în penitenciarul Fox River, cu scopul de a organiza evadarea fratelui sau,  Lincoln Burrows, condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o.

După 8 ani serialul revine pe micile ecrane.Data lansări a fost anunțată pe 4 aprilie.

2.The Vampire Diaries

Elena este una dintre cele mai populare fete din liceu, și este fascinată de prezența unui nou elev misterios pe nume Ștefan, care ascunde un mare secret, este vampir.

3.Beauty and the beast

Catherine Chandler este detectivă la omucideri, care a trecut printr-o tragedie când era adolescentă. Ea a fost martoră la asasinarea mamei sale. Când trebuia să fie și ea ucisă, ea a fost salvată de Vincent Keller, un medic atrăgător care în urmă unui experiment militar eșuat devine o bestie.

4.Merlin

Un serial incredibil!!! Mi-a plăcut extrem de mult. Merlin este un personaj legendar care încearcă să își îndeplinească destinul de a-l proteja pe regele Arthur.

5.Gossip Girl

Prezintă viața unor adolescenți foarte bogați, din Upper East Side. Dacă îți plac dramele și intrigile, îți recomand acest serial.

6.Game of thrones

Încă de la primul episod am rămas captivată, acest serial le are pe toate, acțiune, aventură, război, dramă, politică și scene erotice.

7.Pretty little liars

Serialul prezintă viața a patru fete- Emily, Hanna, Spencer și Aria -după ce liderul grupului lor, Alison dispare, ele încep să primească mesaje din partea unui necunoscut care se semnează cu A.

8.Supernatural

Serialul prezintă povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți, cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului.

9.Smallville

În anul 1989, o ploaie de meteoriți lovește Pământul. Această întâmplare le aduce lui Johnathan și Marthei un copil. Părinții lui Clark ascund un secret, l-au găsit într-o navă spațială care a venit odată cu ploaia de meteoriți. Clark învață să își controleze puterile, iar în curând va deveni Superman.

10.Blindspot

În acest serial este vorba despre o femeie, care este găsită goală, într-o geantă în mijlocul străzi. Femeia suferă de amnezie și nu știe cine este și cum a ajuns acolo, dar are trupul plin cu tatuaje. FBI încearcă să descifreze tatuajele de pe trupului ei.

11.The Flash

Barry Allen este cel mai rapid om în viață. Împreună cu prietenii lui de la laboratorul STAR, luptă împotriva răului.

12.Empire

Dacă vă place muzica hip-hop vă recomand acest serial.

13.Lucifer

Lucifer mi se pare un serial cu un potențial extraordinar. Satana se plictisește în iad și decide să își ia o vacanță în Los Angeles.

14.The 100

Acțiunea are loc după 97 de ani de la un război nuclear care a distrus omenirea. Singurii supraviețuitori au fost locuitorii unor stații spațiale aflate pe orbita Pământului. Resursele fiind limitate trimit o 100 de copii sub 18 ani pe pământ să vadă dacă se poate trăi.

15.Arrow

Povestea se învârte în jurul lui Oliver Queen ,un miliardar care naufragiază pe o insulă pustie. După 5 ani el revine în Starling City hotărât să îndrepte greșelile din trecut, devenind un justițiar.

Aș putea să vă mai recomand niște seriale care mi-au plăcut , dar nu le-am inclus în top pentru că ar fi fost prea lung. The Originals, Grey’s Anatomy, Sleepy Hollow, One Tree Hill , Revenge, Legends of tomorrow, Gost Whisperer, The Mentalist,  NCIS  Anchetă militară, Baby Daddy.

Voi ce seriale urmăriți? Ce seriale îmi recomandați?

4 thoughts on “Top 15 seriale preferate

  • elenablog says:

   Am văzut The vampire diaries de cel puțin două ori. La început este foarte captivant, spre final începe să devină gen telenovelă, dar eu de curiozitate m-am uitat până la sfârșitul sezonului.

 1. Oana Durican says:

  Game of Thrones e si preferatul meu. N-as indrazni sa recomand, avand in vedere ca din lista ta extinsa doar acest serial il avem in comun, si Lucifer, care din pacate s-a anulat. Mie mi-au placut foare mult si Shannara Chronicles, Shadow Hunters, Reign, Almost Human, cele fantasy si cele istorice, in general imi plac.

  • elenablog says:

   Acest articol l-am scris acum un an, de atunci am început să mă uit la noi seriale, printre care și Shadow Hunters. Ultimul sezon din Lucifer a fost super plictisitor, au deviat mult de la subiect, l-au transformat într-o telenovelă. Dacă ai vreo recomandare pentru mine, chiar te rog să o faci, cu siguranță voi tine cont de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *