Evenimente

Trucuri pentru organizarea unei nunți ieftine

august 27, 2018

Organizarea unei nunți presupune o cheltuială considerabilă … Sau nu? Dacă vă gândiți să organizați o nuntă ieftină, țineți cont de aceste idei. Veți descoperi că este posibil să vă căsătoriți cu un buget strâns fără a trebui să renunțați la nimic.

În prezent, este posibil să vă căsătoriți în multe feluri și aproape cu orice buget. Există rochii de mireasă de diferite prețuri, puteți alege să vă ocupați singuri de detaliile nunții, punând în practică idei originale care nu implică o cheltuială financiară semnificativă … Dacă bugetul dvs. este mic sau preferați să investiți în alte lucruri, precum într-o lună de miere mai lungă sau o destinație mai îndepărtată, vă vom oferi câteva trucuri care vă vor permite să pregătiți nunta visurilor dvs. fără a cheltui prea mult.

Organizați o petrecere tip cocktail

O bună modalitate de a realiza acest lucru este prin înlocuirea petrecerii tradiționale cu trei sau patru feluri de mâncare cu un cocktail în care oaspeții pot mânca orice vor în orice moment. Veți reduce substanțial prețul pe persoană, ca și în cazul în care optați pentru ceva mai informal, cum ar fi sărbătorirea nunții acasă, în grădina unui membru al familiei. Puteți alege angajarea unui serviciu de catering sau puteți pregăti mâncarea acasă, cu ajutorul familiei și al prietenilor.

Aceste tip de petrecere este perfect pentru nunți intime, unde numărul de oaspeți nu este prea mare. Deci, dacă doriți să invitați doar membrii familiei și prietenii, aceasta poate fi o opțiune bună. Este clar că o nuntă diferită și originală nu trebuie să fie costisitoare. Și nici surprizele pentru cei dragi.

Îmbrăcăminte low cost

În ceea ce privește vestimentația, mireasa are multe posibilități. De la cumpărarea unei rochii noi la un preț redus până la achiziționarea unui model dintr-un sezon precedent, mai ieftin. De asemenea, puteți alege un model la mâna a doua, deoarece multe mirese își vând rochiile după nuntă, iar prețurile sunt incredibile. O altă alternativă este să optați pentru închirierea rochiei de mireasă.

În ceea ce privește încălțămintea, alegeți, de asemenea, un model dintr-un alt sezon sau dați o pată de culoare look-ului dvs., cu un model asortat cu buchetul de mireasă simplu și nu dintr-o anumită colecție.

Mirele își poate alege costumul din magazinele outlet de costume, unde există cămăși, cravate, centuri etc. Sau, din nou, se poate opta pentru produse închiriate. Există modele de toate dimensiunile, culorile și stilurile.

Invitații și mărturii și ale elemente legate de nuntă

În ceea ce privește invitațiile și mărturile de nuntă le puteți cumpăra la un preț convenabil intrând pe deluxe-cards.ro. Aici vei găsi o gamă variată de invitații de nuntă și mărturii de  nuntă extrem de diverse. Veți putea alege dintre diverse produse în stil modern, elegant, amuzant, original etc.

Pentru buchetul de mireasă, vă recomandăm să folosiți flori de sezon, indiferent dacă decideți să îl cumpărați sau să îl faceți dvs. înșivă. Dacă vă place o anumită floare, cum ar fi trandafiri, bujori, lalele, iriși cumpărați mai multe fire și combinați-le cu niște frunze verzi mari. Legați-le cu o panglică sau cu o bucată de material asemănător cu rochia dvs. de mireasă. Veți reuși să creați un buchet frumos și ieftin. Dacă decideți în cele din urmă să îl comandați, nu uitați să verificați mai întâi prețul buchetelor de mireasă.

Veți reduce, de asemenea, bugetul nunții dacă cumpărați plicurile pentru invitații tot de pe deluxe-cards.ro. Opțiunile sunt la fel de diverse ca și gusturile fiecărui cuplu. De asemenea, le puteți oferi personal invitațiile, în loc să le trimiteți prin poștă. Totul ajută.

Orice ban economist vă ajută să cheltuiți mai mult pentru lucruri mai importante. De exemplu, puteți să vă coafați singure sau să apelați la ajutorul unei prietene și să alocați mai mulți bani pentru petrecerea de nuntă. Sau pregătiți o listă cu melodiile pe care le doriți la nuntă și oferiți-o Dj-ului, în loc să angajați o formație care să cânte live. Opțiunile sunt numeroase, decizia vă aparține în totalitate.

Puteți să vă organizați o nuntă de vis și cu un buget mic. Trebuie doar să știți care sunt cele mai bune opțiuni. De asemenea, trebuie să știți că echipa Deluxe Cards vă oferă promoții interesante, care vă vor ajuta să economisiți și, totodată, să vă organizați o nuntă cu stil.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply