Cascada Clocota din Geoagiu Băi

Obiective turistice Geoagiu Băi

Chiar dacă visul meu a fost să plec din țară și să lucrez în străinătate, în cele din urmă te apucă dorul de casă și realizezi cât de frumoasă este țara ta, cu bune și rele asta-i România. Nu trebuie să fii neapărat o persoană patriotă pentru a admira și aprecia bogățiile țării noastre. Avem o țară frumoasă, păcat că ne conduc niște oameni corupți.

În articolul de astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre Cascada Clocota situată în județul Hunedoara. Am avut ocazia să o vizitez pentru prima oară weekendul trecut și pot spune că am rămas plăcut impresionată și mă voi reîntoarce cu drag ori de câte ori voi avea ocazia.

Cascada este situată pe răul cu același nume, în partea sud-estică a stațiunii Geoagiu Băi. Noi am mers cu mașină și am făcut doar 15 minute din centrul orașului până la cascadă. După ce am parcat mașină am mai mers maxim 5 minute pe jos. A fost o drumeție relaxantă prin natură, departe de aerul poluat și agitația din oraș.

Locul este frumos amenajat, curat și cu câteva băncuțe pentru a putea admira în voie peisajul superb și apa curgătoare. Oamenii foarte amabili, dacă voiai să faci poze se dădeau la o parte pentru a nu intra în cadru.

Dacă aveți copii trebuie neapărat să îi luați și pe ei, cu siguranță se vor bucura foarte mult. Nu trebuie să vă faceți griji deoarece zona cascadei este împrejmuită de un gard pentru a preveni nefericitele accidente. Totuși, nu-i lăsați nesupravegheați.

Cascada Clocota

Clocota Fall

Dacă ajungeți în Geoagiu Băi vă recomand să vizitați și  Complexul Termal Roman.