Travel

Muzeul Satului din Sibiu

aprilie 29, 2017

Muzeul Satului din Sibiu

Saptamana trecuta, impreuna cu sotul meu am vizitat Muzeul Satului din Sibiu si vreau sa spun ca am ramas fermecata de privelistea minunata, istoria si arhitectura muzeului. Cu siguranta, de cate ori voi avea ocazia ma voi intoarce cu drag aici, este o experienta de neuitat.

Muzeul Satului este situat in Padurea Dumbrava, la 4 km de orasul Sibiu. Muzeul a fost inaugurat in 19 august 1905, iar in prezent este cel mai mare muzeu din Europa. Muzeul in aer liber se intinde pe o suprafata de 96 ha, iar aleile asfaltate care masoara 10 km te poarta prin toate zonele istorice ale tarii.

O vizita la muzeu te ajuta sa descoperi lucruri nestiute despre traditiile si obiceiurile taranului roman. Peisajul mirific si vegetatia luxurianta te ajuta sa te relaxezi, sa respiri aer curat si sa te desprinzi pentru cateva ore de aglomeratia si aerul poluat din oras.

Pentru a vizita in totalitate muzeul, veti avea nevoie de cel putin o zi intreaga. Va recomand cu mare drag sa mergeti sa vizitati Muzeul Satului impreuna cu familia sau prietenii.

Pe bilet am platit 12 lei, iar mai jos am sa va inserez cateva poze pe care le-am facut, in mica mea excursie la Muzeul Satului.

Dacă ajungeți în Sibiu vă recomand să vizitați și Grădina Zoologică.

You Might Also Like